خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اخراج سرمربی پاراگوئه پس از باخت سنگین مقابل بولیوی

تسنیم | ورزشی | جمعه، 23 مهر 1400 - 13:12
اتحادیه فوتبال پاراگوئه سرمربی تیم ملی این کشور را پس از ثبت شکستی سنگین در کارنامه این تیم در مرحله انتخابی جام جهانی 2022 قطر اخراج کرد.
تيم،پاراگوئه،ملي،سرمربي،شكست،جام

به گزارش خبرگزاری تسنیم، در پی شکست 4 بر صفر شب گذشته (پنجشنبه) تیم ملی پاراگوئه برابر بولیوی در دور دوازدهم مرحله انتخابی جام جهانی 2022 قطر، اتحادیه فوتبال پاراگوئه سرمربی این تیم ادواردو بریتزو را برکنار کرد.
پاراگوئه با قبول این شکست رده هفتم جدول را به میزبانش تقدیم و خود به رده هشتم سقوط کرد تا شانسش برای صعود به جام جهانی کمتر از قبل شود.
پس از این بازی ادواردو بریتزو سرمربی پاراگوئه‌ای‌ها از شرکت در نشست خبری خودداری کرد و سه ساعت بعد نیز حکم اخراج وی صادر شد.
تیم ملی پاراگوئه در این هفته از بازی‌های ملی سه بازی در مرحله انتخابی جام جهانی 2022 به ترتیب در خانه برابر آرژانتین، بیرون از خانه مقابل شیلی و مجدداً بیرون از خانه برابر بولیوی انجام داد که در هیچکدام از آنها موفق به گلزنی نشد و بالعکس دروازه‌‌اش شش بار باز شد.
پاراگوئه‌ای‌‌ها در شرایطی سرمربی آرژانتینی 51 ساله‌شان را برکنار کردند که او از ماه فوریه سال 2019 هدایت تیم ملی این کشور را برعهده داشت و در 31 بازی‌اش با این تیم تنها هفت پیروزی کسب کرد و در سایر بازی‌ها 13 بار مساوی کرد و 11 بار هم تن به شکست داد.
انتهای پیام/