خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 05 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تمجید AFC از کاپیتان پرسپولیس در آستانه دیدار با الهلال

مهر | ورزشی | جمعه، 23 مهر 1400 - 08:13
سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا در آستانه شروع مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا به مرور شرایط تیم‌های حاضر در این مرحله از جمله پرسپولیس ایران پرداخت.
پرسپوليس،ليگ،آسيا،تيم،قهرمانان،حضور،الهلال،نهايي

به گزارش خبرنگار مهر، مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا در منطقه غرب قاره فردا شنبه آغاز می‌شود.
در یکی از این بازی‌ها، پرسپولیس ایران از ساعت ۲۱:۳۰ در شهر ریاض میهمان تیم الهلال عربستان است.
سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا با اشاره به این مسابقات، در خصوص پرسپولیس نوشت:
«تعداد کمی از باشگاه‌ها همانند پرسپولیس عملکرد و نمایش مداومی در لیگ قهرمانان آسیا با حضور در دو فینال از سه دوره گذشته و یک حضور در مرحله نیمه نهایی در سال ۲۰۱۷ داشته‌اند.
با این حال عنوان قهرمانی در لیگ قهرمانان آسیا در سال ۲۰۱۸ با شکست مقابل کاشیما آنتلرز و در سال ۲۰۲۰ با شکست برابر اولسان هیوندای از پرسپولیس دور شده است.
موفقیت غول تهرانی منجر به جدایی تعدادی از ستاره‌های این تیم از جمله بشار رسن، شجاع خلیل زاده و احمد نورالهی شد که به تیم‌های جدیدی رفتند.
با این حال تیم یحیی گل محمدی همچنان به قدرت ستاره‌ای خود با نفراتی چون وحید امیری و مهدی ترابی می بالد در حالی که سیدجلال حسینیِ کهنه کار و همیشه قابل اتکا حضور الهام بخشی هم در داخل و هم در خارج از زمین دارد.»
AFC در ادامه به پنجمین قهرمانی متوالی پرسپولیس در ایران اشاره و تاکید کرد که این تیم بدون انجام بازی در لیگ برتر آماده دیدار با الهلال شده است.