خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 03 آبان 1400
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

ترفندهایی برای تهیه رب انار خانگی

مشرق | اجتماعی و حوادث | جمعه، 23 مهر 1400 - 04:41
رب انار نیز مانند خود انار ارزش غذایی بسیار دارد؛ البته اگر از انار مرغوب و طی فرآیند بهداشتی تهیه شده باشد.
رب،انار،رنگ،آب،آلوچه،آبكش،قابلمه،طعم،يخچال،نمك،دانه

خلاصه خبر

مواد لازم برای تهیه رب انار:
انار ترش: ۸ کیلوگرم
طرز تهیه و دستور پخت رب انار:
دانه‌های انار را به همراه آب داخل قابلمه بزرگی بریزید و بگذارید تا حدودا ۴۰ دقیقه خوب بجوشد.
در صورتی که انار آب‌دار باشد به ازای هر ۸ کیلوگرم انار، ۱ کیلوگرم رب انار حاصل می‌شود.
این مسأله از کیفیت رب کم نمی‌کند و آن چه مهم است این است که انار آب‌دار و قرمز رنگ باشد بنابراین دانه انار نباید کهنه، فاسد و خراب، سفید یا قهوه‌ای رنگ و خشک باشد.
رب انار را داخل ظروف شیشه‌ای ریخته و در یخچال نگهداری کنید.
در برخی رب انارهای بازاری برای به صرفه بودن رب در کنار انار از آلو یا آلوچه نیز استفاده می‌کنند که هم طعم رب را ترش‌تر می‌کند و هم شکل بافت رب انار را تغییر می‌دهد.