سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نقش مصرف بیش از حد روغن ماهی در بروز فیبریلاسیون دهلیزی

مهر | سلامت و پزشکی | جمعه، 23 مهر 1400 - 03:59
یک مطالعه جدید تأیید می کند که مکمل های روغن ماهی ممکن است خطر ابتلا به یک اختلال رایج ضربان قلب را افزایش دهد، به ویژه هنگامی که دوزهای روزانه از ۱ گرم بیشتر شود.
فيبريلاسيون،دهليزي،مصرف،قلب،افزايش،ابتلاء،مكمل

خلاصه خبر

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از هلث دی نیوز، به طور کلی ماهی یک غذای سالم برای قلب محسوب می‌شود، اما برخی مطالعات مصرف بیش از حد اُمگا ۳ به شکل کپسول را با افزایش خطر فیبریلاسیون دهلیزی، نوعی اختلال شایع تپش قلب، مرتبط کرده اند.
در فیبریلاسیون دهلیزی، حفره‌های فوقانی قلب به جای انقباض مؤثر، دچار اختلال می‌شوند.
دکتر «کریستین آلبرت»، استاد قلب در مرکز پزشکی Cedars-Sinai در لس آنجلس، در این باره می‌گوید: «در حالی که برخی از مطالعات نشان می‌دهد خطر ابتلاء به فیبریلاسیون دهلیزی در بین مصرف کنندگان امگا ۳ افزایش یافته است، برخی دیگر چنین نتیجه‌ای را نشان نمی‌دهند.»