خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 02 آبان 1400
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

با خوردن این خوراکی، خطر مرگ خود را کاهش دهید

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | پنجشنبه، 22 مهر 1400 - 19:41
با مصرف برخی از خوراکی‌ها خطر مرگ خود را کاهش دهید.
مرگ،اسيد،مصرف،لينولنيك،مطالعه،گروه،آلفا،چرب،روغن

خلاصه خبر

این دانشمندان با مطالعه بیش از ۴۰ مقاله علمی منتشر شده بین سال‌های ۱۹۹۱ تا ۲۰۲۱ نشان دادند که اثرات سلامتی با مصرف آلفا لینولنیک اسید (ALA)، یک اسید چرب چند غیر اشباع از گروه اسید‌های چرب ضروری برای بدن، مانع از مرگ زودرس می‌شود.
این گروه شامل اسید‌های چرب اشباع نشده می‌باشد که آلفا لینولنیک اسید در غذا‌های گیاهی مانند سویا، آجیل درختی، روغن کانولا و دانه کتان یافت می‌شود.
از نظر دوز، افزایش مصرف ALA به میزان یک گرم در روز، معادل یک قاشق غذاخوری روغن کانولا یا ۰.۵ اونس روغن گردو، با کاهش ۵ درصدی خطر مرگ ناشی از قلب و عروق مرتبط است.