خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

یک بیمار کرونایی در خراسان شمالی جان باخت/ ۴۴ نفر بستری شدند

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 22 مهر 1400 - 17:41
بجنورد- رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اشاره به بستری ۴۴ نفر دیگر به علت کرونا در استان، گفت: طی شبانه روز گذشته یک بیمار جان خود را از دست داد.
استان،بيمار،گذشته،كرونا،واكسن،بستري

به گزارش خبرنگار مهر، سید احمد هاشمی عصر پنج شنبه در جمع خبرنگاران خراسان شمالی اظهار کرد: طی شبانه روز گذشته ۴۴ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان‌های سراسر استان بستری شدند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی ادامه داد: اکنون ۱۸۵ بیمار کرونایی در استان بستری هستند که این عدد نسبت به روزهای گذشته کاهش داشته است.
وی افزود: طی ۲۴ ساعت گذشته متأسفانه یک بیمار جان خود را از دست داد.
هاشمی با بیان اینکه تاکنون بیش از ۷۰ درصد جامعه هدف در استان واکسینه شدند، خاطرنشان کرد: با توجه به توزیع گسترده واکسن و دسترسی آسان و بدون انتظار در تمام شهرهای استان، زمینه صدور کارت واکسن برای بهره مندی از همه خدمات در اماکن تجمعی و هم چنین برای استفاده از بلیط هواپیما، قطار، اتوبوس و… فراهم شده است.
وی در انتها تصریح کرد: واکسیناسیون به تنهایی موجب کنترل بیماری کرونا نمی‌شود و لازم است مردم همچنان پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند.