خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اولین اظهارات متهم اصلی درگیری‌های امروز بیروت

فارس | بین‌الملل | پنجشنبه، 22 مهر 1400 - 17:12
در حالی که انگشت اتهام به سمت حزب «القوات‌اللبنانیه» در خصوص درگیری‌های امروز بیروت دراز است، رئیس این حزب درگیری‌های مذکور را محکوم کرد و خواستار انجام تحقیقات شد.
بيروت،جعجع،گزارش،تيراندازي،دراز

در حالی که انگشت اتهام به سمت حزب «القوات‌اللبنانیه» در خصوص درگیری‌های امروز بیروت دراز است، رئیس این حزب درگیری‌های مذکور را محکوم کرد و خواستار انجام تحقیقات شد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، تیراندازی افراد مسلح به سمت معترضانی که به صورت مسالمت‌آمیز در منطقه «الطیونه» بیروت در حال تظاهرات بودند، شش کشته و حدود شصت زخمی بر جا گذاشت.
شبکه «المیادین» به نقل از سران جنبش‌های حزب‌الله و امل گزارش کرد، گروه‌های وابسته به حزب‌ «القوات اللبنانیه» به ریاست «سمیر جعجع» امروز به سمت تظاهرات‌کنندگان در بیروت تیراندازی کردند.
این شبکه به نقل از سران مذکور افزود، تک‌تیراندازان این گروه‌ها در پشت‌بام‌ها و محله‌های مجاور مستقر شده و به سمت معترضان شلیک می‌کردند.
اما جعجع در حالی که انگشت‌های اتهام به سمت وی دراز است در اولین اظهارات خود حوادث امروز در منطقه الطیونه را محکوم کرد!
بر اساس گزارش «النشره»، وی مدعی شد که دلیل اصلی حوادث امروز بیروت سلاح آزاد و گسترده‌ای است که در هر زمان و مکانی شهروندان را تهدید می‌کند.
جعجع در ادامه از رئیس‌جمهور، نخست‌وزیر، وزرای دفاع و کشور خواست تحقیقاتی کامل برای شناسایی مسؤولان این موضوع انجام دهند.
انتهای پیام/