سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پروژه گاز نورداستریم2 در روزهای آینده راه‌اندازی می‌شود

فارس | اقتصادی | پنجشنبه، 22 مهر 1400 - 16:52
معاون نخست وزیر روسیه با بیان اینکه پروژه نورداستریم 2 روسیه در چند روز آینده راه‌اندازی می‌شود گفت: این پروژه از نظر فنی تکمیل شده اما برای اجرای کامل نیاز به مجوز از مراجع ذی‌صلاح دارد.
پروژه،اعلام،نواك،مجوز

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد بین الملل خبرگزاری فارس به نقل از اسپوتنیک، الکساندر نواک، معاون نخست وزیر روسیه اعلام کرد که پروژه نورداستریم2 از نظر فنی آماده اجرا در چند روز آینده است، اما این پروژه برای اجریا کامل و انتقال انرژی نیاز به مجوز دارد.
نواک در برنامه گرامیداشت «هفته انرژی روسیه» که در مسکو برگزار شد، اعلام کرد: در چند روز آینده پروژه نورد استریم2 از نظر فنی راه‌اندازی می‌شود، اما برای اجرای کامل نیاز به اخذ مجوز از دیده‌بان آلمان و دیگر مراجع ذی‌صلاح دارد.
معاون نخست وزیر اعلام کرد که عرضه تجاری از طریق خط لوله به محض اینکه مجوزهای قانونی صادر شد، انجام خواهد گرفت.
انتهای پیام/