اطلاعات جامع و جدید در مورد واکسیناسیون کرونا
با ادامه واکسیناسیون عمومی علیه ویروس کرونا، مهمترین دغدغه گروههای دریافتکننده واکسن، اطلاع از مراکز تزریق و نحوه دسترسی به آنها است.

به گزارش خبرنگار نبض بازار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،با ادامه واکسیناسیون عمومی علیه ویروس کرونا، مهمترین دغدغه گروههای دریافتکننده واکسن، اطلاع از مراکز تزریق و نحوه دسترسی به آنهاست.
تیم اطلاعرسانی «بلد» که همواره دغدغه آسانسازی عبور و مرور برای هموطنان را داشته و دارد، با ایجاد امکان جدیدی در این اپلیکیشن مسیریاب، لیست کاملی از مراکز تجمیعی و خودرویی واکسن کرونا تهیه کرده است که با مراجعه به آن میتوانید تمامی اطلاعات لازم اعم از آدرس، نوع خدمات و واکسن و حتی میزان شلوغی یا خلوت بودن آن مرکز را به دست آورده و با خیال آسوده برای تزریق واکسن مراجعه کنید.
در این مطلب قرار هست درباره مراکز واکسیناسیون و انواع واکسن و...
صحبت کنیم و امکاناتی که اپلیکیشن بلد دررابطه با این موضوعها در اختیار کاربران قرار میدهد توضیح بدهیم اگر شما هم میخواهید دراینرابطه اطلاعات به دست اورید و یاد بگیرید چگونه از امکانات اپلیکیشن بلد برای یافتن نزدیکترین مرکز واکسیناسیون به خود و...
استفاده کنید با ما همراه باشید.
نحوه دریافت واکسن کرونا
برای تزریق واکسن کووید 19، لازم است شهروندان، اطلاعات خانوار خود را در سامانه یکپارچه «سیب» ثبت کنند و پس از ثبت اطلاعات مذکور، در صورت اعلام گروههای مورد هدف برای انجام واکسیناسیون کرونا، در سامانه نوبتدهی وزارت بهداشت با درگاه اینترنتی salamat.gov.ir ثبت نوبتدهی خود را انجام دهند تا پس از دریافت پیامک مشخصشدن محل تزریق واکسن، به محل مذکور در زمان اعلام شده مراجعه و نسبت به تزریق واکسن کرونا اقدام کنند.
روند واکسیناسیون کرونا تا به امروز
از اسفند ۹۹ تزریق واکسن کرونا در ایران آغاز شده است که در ابتدا کارکنان مستقیم تغسیل متوفیان کووید ۱۹، پرسنل آزمایشگاههای کووید و نمونهبردارها و کارکنان خط اول حوزه بهداشت واکسینه شدند سپس بر اساس اولویت شغلی و سنی واکسیناسیون تا به امروز ادامه یافته است.
بر اساس برنامه زمانبندی واکسن کرونا در سند ملی واکسیناسیون، مقرر شده است تمامی افراد بالای ۱۸سال کشور تا پایان دیماه سال ۱۴۰۰نسبت به این ویروس واکسینه شوند.
از چهارم مرداد ۱۴۰۰ واکسیناسیون رانندگان حملونقل عمومی و تاکسیهای اینترنتی آغاز شد.
واکسیناسیون برای دانشجویان و متولدیان دهههای ۵۰، ۶۰ و ۷۰ نیز در شهریور ماه با سرعت بیشتری انجام شد.
اگر هنوز درباره مراکز تزریق واکسیناسیون اطلاعی ندارید، کافی است سری به «بلد» بزنید.
در «بلد» صفحاتی ایجاد شده است که با مراجعه به آنها بهراحتی میتوانید اطلاعات بهروز از مراکز تزریق واکسن کرونا را دریافت کنید.
برای مثال آدرس مراکز تزریق واکسن کرونا تهران مانند مراکزتزریق غرب تهران، مراکز تزریق واکسن شرق تهران، مراکز تزریق واکسن جنوب تهران و مراکز تزریق واکسن شمال تهران از طریق سایت بلد قابل دسترسی است.
همچنین میتوانید نزدیکترین محل تزریق واکسن به منزل یا محل کار خود را بیابید، از میزان شلوغ یا خلوت بودن آن آگاه شوید و حتی بدانید چه نوع واکسنی در این محل تزریق میشود.
همچنین تلفن اغلب این مراکز نیز در بلد موجود است و شما میتوانید بدون نیاز به مراجعه حضوری، از نحوه ثبتنام یا نوبتدهی برای دریافت واکسن کرونا مطلع شوید
بدیهی است وجود نقشه و مسیریاب بلد کمک شایانی به انتخاب مراکز نزدیکتر به مکان اقامت افراد داشته و از ازدحام و سردرگمی افراد هنگام مراجعه به مراکز تزریق واکسن کرونا میکاهد.
برخی از مراکز تزریق کرونا شهر تهران مشخص شدهاند.
انواع واکسن کرونا
اگر زمان دریافت واکسن کرونا شما فرارسیده و شما باتوجهبه مرکز واکسیناسیون مثلاً حق انتخاب بین چند تا واکسن را دارید ما به شما این مژده را میدهیم که میتوانید اپلیکیشن بلد را نصب کنید و در فیلتر واکسن اسم واکسن برکت، آسترازنکا و سینوفارم و دوز اول یا دوم واکسن را انتخاب کنید تا اطلاعاتی مراکزی را که این نوع واکسن را دارند ببینید و در پایین هم جایی برای انتشار نظر هست و از آنجا هم میتوانید نظرهایی که افراد این نوع واکسن را دریافت کردند را ببینید و از عوارض واکسن ها نیز آگاه شوید.
معرفی امکانات بلد
همانطور که در بالا به چند مورد از امکانات اپلیکشن بلد دررابطهبا مراکز واکسیناسیون اشاره کردیم، میخواهیم به طور کامل در ادامه امکانات اپلیکیشن را توضیح بدهیم:
ابتدا بعد اینکه اپلیکیشن بلد را درگوشی همراه خود نصب کردید اولین کار این است که مکان خود را در آنجا ثبت میکنید سپس میتوانید در قسمت جستوجو، مراکز واکسیناسیون کرونا تایپ کنید و نزدیکترین مراکز واکسیناسیون به شما را نشان میدهد همچنین اگر میخواهید واکسن خود را در مرکزهای خودرویی دریافت کنید کافی است در قسمت جستوجو مراکز خودرویی تزریق واکسن کرونا بنویسید.
بعد از اینکه مراکز را به شما بهصورت لیست نمایش میدهد میتوانید برای دریافت اطلاعات جزئی بیشتر مثلاً میزان شلوغی، ساعت کاری، نوع واکسن و ...
بر روی آن مرکز کلیک کنید و اطلاعات را به دست اورید.
همچنین در قسمت تصاویر شما هم میتوانید از این مراکز عکس بگیرید و با دیگران به اشتراک بگذارید.
در قسمت پایین هر مراکز علاوه بر اینکه اطلاعات اضافی دیگری در اختیار شما میگذارد یک قسمت مهمی به نام سوال و جواب است که اگر سؤالی داشتید میتوانید در آنجا بپرسید و همچنین در قسمت نظرات هم افراد تجربیات خودشان را با دیگران به اشتراک میگذارند میتوانید از این نظرات نیز استفاده کنید.
موقع جستوجو مراکز واکسیناسیون یک سری فیلتر هم وجود دارد از قبیل پربازدیدترین مراکز، خلوتترین مراکز، نزدیکترین مراکز یا بر اساس نوع واکسن مثلاً (سینوفارم، استرازانکا) یا دوز اول یا دوز دوم و...
که میتوانید موقع جستوجو از این فیلترها استفاده کنید و در سریعترین زمان به نتیجه مطلوب برسید.
مراکز تجمیعی و خودرویی واکسیناسیون کرونا
همانطور که میدانید، از ابتدای واکسیناسیون عمومی، در مرحله نخست، خانههای بهداشت هر محله که اسامی آنها در سایتهای رسمی وزارت بهداشت و نیز سامانه سیب اعلام شده بود و واکسیناسیون در این مراکز انجام میگرفت و عدهای از افراد هم دوز اول و دوم را در نزدیکترین مرکز بهداشت به خود دریافت کردند ولی اکنون وزارت بهداشت و ستاد ملی کرونا با همکاری شهرداری و سازمان مدیریت بحران، اقدام به تأسیس مراکز تجمیعی تزریق واکسن کرونا کردند بهاینترتیب با درنظرگرفتن بوستانهای بزرگ هر منطقه یا باشگاهها یا سولههای مدیریت بحران را برای تزریق واکسن کرونا در نظر گرفتند.
علاوه بر مدیریت و نظارت بیشتر، میتوان امیدوار بود واکسیناسیون روند سریعتری به خود بگیرد.
همچنین در این مراکز فاصله اجتماعی کاملاً رعایت میشود.
اگر میخواهید نزدیکترین مرکز تجمیعی به خود را پیدا کنید یا میخواهید واکسن خود را در مرکز خودرویی واکسن کرونا دریافت کنید کافی است در اپلیکیشن بلد در فیلتر مربوطه مراکز خودرویی را انتخاب کنید و آدرس این مراکز را به دست اورید و همچنین میتوانید شلوغی مراکز تجمعی را با استفاده از اپلیکیشن بلد بدانید.
دریافت دوز دوم واکسن
اگر برای دریافت دوز اول واکسن کرونا با کمک نقشه بلد یکی از مراکز واکسیناسیون کرونا که خلوت بوده یا واکسیناسیون خودرویی انجام میداد را انتخاب کردهاید و ۲۸ روز از زمان دریافت واکسن شما گذشته است بهتر است برای دریافت دوز دوم برنامه ریزی کنید.
با کمک فیلترهای موجود در بلد میتوانید دوز دوم واکسن موردنظرتان را انتخاب کنید و آخرین وضعیت مراکز را در اپلیکیشن موبایل بلد ببیند.
اطلاعات بروزرسانی شده تمامی مراکز با تاریخ و زمان بروزرسانی روی صفحه مرکز مشخص شده است.
همچنین میتوانید از قسمت سوال و جواب و نظرات کاربران برای اطلاع از شرایط مرکز استفاده کنید و خودتان هم با اضافه کردن عکس و نظر و پاسخ دادن به سوالات سایر کاربران به دیگران کمک کنید.
انتهای پیام/