خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آخرین رقیب تختی در بیمارستان بستری شد +عکس

مشرق | ورزشی | پنجشنبه، 22 مهر 1400 - 15:41
داود ایوب پیشکسوت کشتی و همدوره غلامرضا تختی در بیمارستانی در تهران بستری شد.
ايوب،كشتي،داود،كشور،ابطحي،تختي

به گزارش مشرق، داود ایوب پبشکسوت ۷۴ ساله کشتی تهران بدلیل بیماری داخلی در بیمارستان بستری شده است.
ایوب آخرین کشتی گیر ایرانی است که با جهان پهلوان غلامرضا تختی مسابقه داده است.
ایوب که کشتی گیر وزن ۱۰۰ + کیلوبوده، در اولین دوره مسابقات کشتی فرنگی قهرمانی آسیا در سال ۱۹۸۳ در تهران به مدال طلای سنگین وزن دست یافت.
او در سال ۱۳۵۲ در هر دو رشته آزاد و فرنگی قهرمان کشور شد و نفر سوم ‌کاپ ‌آریامهر درسال ۱۳۵۳ نیز بوده است.
ایوب پس از ۵ سال دوری از کشتی، در سال ۱۳۶۲ بار دیگر به صحنه مسابقات برگشت و قهرمان کشور در سنگین وزن فرنگی شد.
آخرین کشتی تختی در ایران مقابل داود ایوب آخرین کشتی تختی در ایران مقابل داود ایوب
اما سید مصطفی ابطحی مدیرعامل صندوق حمایت از قهرمانان وپیشکسوتان کشور با حضور در بیمارستان از داود ایوب عیادت کرد.
ابطحی در این باره گفت: داود ایوب درزمان جوانی برای کشتی کشور افتخار آفرین بوده و وظیفه بنده به عنوان یک خدمتگزار دیدار از ایشان وخدمت به این قهرمان ملی است.
ابطحی که به اتفاق فرجی مدیرحمایتی و مسئول بیمه صندوق حمایت از قهرمانان به بیمارستان رفته بود، دستور پیگیری و اقدامات لازم برای درمان این پیشکسوت را داد.