خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روایت خاطرات لیلا برخورداری از «خواب و بیدار» فخیم‌زاده

ایسنا | فرهنگی و هنری | پنجشنبه، 22 مهر 1400 - 14:12
برنامه «سریالیست» شامگاه پنجشنبه در بخش نوستالژی‌ میزبان لیلا برخورداری است که خاطراتش از «خواب و بیدار» مهدی فخیم‌زاده را بازگو می‌کند.
برنامه،شبكه،احمدلو،پدرام،خاطراتش،شامگاه

برنامه «سریالیست» شامگاه پنجشنبه در بخش نوستالژی‌ میزبان لیلا برخورداری است که خاطراتش از «خواب و بیدار» مهدی فخیم‌زاده را بازگو می‌کند.
به گزارش ایسنا، برنامه «سریالیست»، شامگاه پنجشنبه، ۲۲ مهرماه که یک ساعت زودتر روی آنتن می‌رود، میزبان بازیگران سریال «در کنار پروانه‌ها» است.
همچنین شاهد احمدلو، بازیگر و کارگردان تلویزیون قرار است پرونده سریال‌های پلیسی را در برنامه باز کند.
محمود جعفری و وحید رحیمیان، بازیگران سریال «در کنار پروانه‌ها» از مهمانان اولین بخش از برنامه «سریالیست» هستند.
پخش این مجموعه به تازگی از شبکه دو سیما به پایان رسیده است.
داریوش یاری، کارگردان «در کنار پروانه‌ها» نیز مهمان تلفنی این برنامه خواهد بود.
در بخش نوستالژی، لیلا برخورداری، بازیگر سینما و تلویزیون با حضور در برنامه «سریالیست» از خاطراتش از سریال‌ «خواب و بیدار» مهدی فخیم‌زاده می‌گوید که با ایفای نقش خاص کبری در این اثر توانست خود را به عنوان بازیگری حرفه‌ای معرفی کند.
اجرای بخش پرونده هفته را شاهد احمدلو برعهده دارد و در گفت‌وگو با پدرام کریمی به سریال‌های پلیسی می‌پردازد.
«سریالیست» به تهیه‌کنندگی محمد باریکانی و مجتبی فرجی و با اجرای پدرام کریمی کاری از گروه تاریخ، فرهنگ و هنر شبکه یک سیماست که پنجشنبه‌ها از شبکه یک پخش می‌شود.
این برنامه این هفته استثنائا ساعت ۲۲:۱۰ روی آنتن می‌رود.
انتهای پیام