سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سودان درباره دیدار وزیر دادگستری‌اش با وزرای اسرائیلی توضیح داد

ایسنا | بین‌الملل | پنجشنبه، 22 مهر 1400 - 12:53
وزارت خارجه سودان در خصوص دیدار وزیر دادگستری این کشور با وزرای اسرائیلی در امارات بیانیه صادر کرد.
سودان،وزير،دادگستري،خارجي،اسرائيلي،خارجه،ديدار،وزارت،كشور

وزارت خارجه سودان در خصوص دیدار وزیر دادگستری این کشور با وزرای اسرائیلی در امارات بیانیه صادر کرد.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، وزارت امور خارجه سودان در بیانیه‌ای که در خصوص دیدار نصرالدین عبدالباری، وزیر دادگستری این کشور با وزرای اسرائیلی در امارات صادر کرد، گفت: هیچ مسئولیتی در قبال دیدارها یا مذاکرات انجام شده خارج از حوزه سیاست خارجی رسمی کشور که نهاد اجرایی مسئول را دور می‌زنند، ندارد.
این منبع گفت، وزارت خارجه اساسا تنها نهاد دولتی ذیربط در روابط خارجی به موجب سند قانون اساسی، عرف بین الملل و تصمیمات نخست وزیری است و ماموریت و نقش خود را در هماهنگی اقدام خارجی با همه نهادهای دولتی به صورت حرفه‌ای انجام می‌دهد.
این وزارتخانه افزود: "ما از پیچیدگی‌های وضعیت انتقالی در سودان آگاه هستیم و هیچ راهی برای غلبه بر چالش‌ها وجود ندارد مگر با پایبندی به سند قانون اساسی و شفافیت در مدیریت امور داخلی و خارجی."
رسانه‌های اسرائیلی گزارش دادند که یک هیات عالی‌رتبه رژیم صهیونیستی روز چهارشنبه در راستای پیشبرد فرایند عادی‌سازی با وزیر دادگستری سودان در ابوظبی دیدار کرد.
در همین راستا، عیساوی فریج، وزیر همکاری منطقه‌ای رژیم صهیونیستی با انتشار توئیتی در خصوص نصرالدین عبدالباری، وزیر دادگستری سودان در ابوظبی گفت:‌ همکاری با اسرائیل در زمینه های آموزش و فرهنگ نسبت به عوامل اقتصادی اهمیت بیشتری برای ما دارد.
وی گفت: ما برای گسترش پروژه های مشترک در زمینه آموزش و فرهنگ تلاش می‌کنیم.
عبد الباری نیز اظهار داشت: ما نیازمند آشنایی با یکدیگر و گسترش روابط انسانی دو جانبه هستیم.
انتهای پیام