خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 18 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

1000 مقام دولتی داروخانه دارند!

فارس | اجتماعی و حوادث | پنجشنبه، 22 مهر 1400 - 12:30
طبق بررسی‌های دیوان محاسبات از وضعیت تعارض منافع در صدور مجوزها، در موارد متعددی اشخاص موثر در صدور مجوزها و شاغل در پست‌های حاکمیتی از رانت و منافع ویژه برخوردار شده‌اند.<br/>
صدور،مجوزها،منافع،حاكميتي

طبق بررسی‌های دیوان محاسبات از وضعیت تعارض منافع در صدور مجوزها، در موارد متعددی اشخاص موثر در صدور مجوزها و شاغل در پست‌های حاکمیتی از رانت و منافع ویژه برخوردار شده‌اند.
به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، طبق بررسی‌های دیوان محاسبات از وضعیت تعارض منافع در صدور مجوزها، در موارد متعددی اشخاص موثر در صدور مجوزها و شاغل در پست‌های حاکمیتی از رانت و منافع ویژه برخوردار شده‌اند.
برای نمونه در بررسی‌ داروخانه‌های سراسر کشور ملاحظه شد که از حدود ۱۳ هزار داروخانه فعال در سراسر کشور، موسس ۸۱۲ داروخانه از کارکنان بخش دولتی و نهادهای عمومی غیردولتی بودند و موسس‌ ۲۲۱ داروخانه نیز از کارمندان شاغل در پست‌های حاکمیتی سیاست گذاری، صدور مجوز و نظارت بر امور دارو هستند.
همچنین تعداد ۱۷۷ نفر از شاغلان بخش دولتی نیز به‌عنوان مسئول فنی در دیگر داروخانه‌ها اشتغال دارند که ۶۶ نفر از آن ها از کارکنان شاغل در دستگاه‌های حاکمیتی هستند.
این گزارش خبر از تعارض منافع در صدور مجوزها دارد که به نظر می رسد قانون گذار برای حل آن باید اقدام کند.
انتهای پیام/