خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گزارش الریاضیه از «گنج» الهلال مقابل پرسپولیس

فارس | ورزشی | پنجشنبه، 22 مهر 1400 - 11:12
روزنامه الریاضیه در گزارش خود از بازی پرسپولیس و الهلال به گنج تیمِ ژاردیم اشاره کرد.
تيم،الهلال،پرسپوليس،بازيكن،بازي،نوشت،پريرا،رويارويي

به گزارش خبرگزاری فارس، شنبه در چارچوب رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا،‌تیم فوتبال پرسپولیس به مصاف الهلال عربستان خواهد رفت.
این تیم در تاریخ رویارویی با سرخ پوشان عملکرد بهتری نسبت به حریف داشته و توانسته در 6 بازی اخیر خود به 2 پیروزی، یک شکست و 3 تساوی دست یابد.
روزنامه الریاضیه عربستان در گزارشی نوشت که بزرگترین پیروزی الهلال در سال 2017 (4 مهر 96) ، سنگین ترین شکست تیم پرسپولیس در تاریخ رویارویی این 2 تیم است.
در این 6 بازی، 3 بازیکن از زمین مسابقه با کارت قرمز اخراج شده‌اند که یکی از آنها مهدی طارمی است که در تیم پرسپولیس از بازی با کارت قرمز اخراج شده است.
این رسانه سعودی در ادامه گزارش خود به پایان مصدومیت 3 بازیکن مهم و تاثیرگذار الهلال پرداخت و با اشاره به بازگشت پریرا، سالم الدوسری و محمد البریک، نوشت: تیم الهلال امیدوار است بتواند از مهارت و توانایی‌ بازیکن برزیلی خود یعنی ماتیوس پریرا استفاده کند.
این بازیکن برای نخستین بار است که در این مرحله به میدان می‌رود.
او گنج تیم الهلال به شمار می‌رود و یکی از عناصر مهم تیم ژاردیم محسوب می‌شود.
الریاضیه نوشت که ژاردیم تمرینات الهلال را با قدرت و انگیزه زیادی آغاز و بازیکنان را برای ماموریت مهم در لیگ قهرمانان آسیا دور هم جمع کرد.تمرینات الهلال بیشتر روی آمادگی جسمانی بازیکنان تمرکز دارد و این تیم قصد دارد،‌روش‌ها و متدهای خود را در مقابل پرسپولیس توسعه دهد و با آمادگی وارد بازی شود.
این دیدار شنبه از ساعت 21 و 30 دقیقه در ورزشگاه فیصل برگزار می‌شود.
انتهای پیام/