خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رهایی محکوم به قصاص پیش از اجرای حکم در گلستان

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 22 مهر 1400 - 07:59
گرگان- رئیس کل دادگستری گلستان گفت: حکم قصاص یک محکوم پیش از اجرا در زندان گرگان با گذشت اولیای دم، لغو شد.
حكم،اولياي،قصاص،دم،محكوم،اجراي

به گزارش خبرگزاری مهر، حیدر آسیابی اظهارکرد: حکم قصاص یک محکوم پیش از اجرا در زندان گرگان با گذشت اولیای دم، لغو شد.
رئیس کل دادگستری گلستان گفت: محکوم به قصاص جوان ۳۰ ساله ای است که ۶ سال پیش در درگیری مرگ جوان دیگری را رقم زد و یک خانواده را سوگوار کرد.
آسیابی افزود: پس از رسیدگی پرونده با درخواست اولیای دم، حکم قصاص صادر شد و با طی تشریفات قانونی در نوبت اجرا قرار گرفت.
وی بیان کرد: بارها پادرمیانی بزرگان و ریش سفیدان و اعضای شورای حل اختلاف برای بخشش این محکوم بی نتیجه مانده بود و امروز(پنج شنبه) برای اجرای حکم تعیین شده بود.
رئیس کل دادگستری گلستان ادامه داد: صبح امروز و پیش از اجرای حکم، بار دیگر با پادرمیانی معاون اجرای احکام کیفری دادسرای گرگان و اعضای شورای حل اختلاف، اولیای دم بزرگوارانه از حق شرعی و قانونی خود گذشتند و از اجرای حکم چشم پوشیدند.
وی گفت: این چهاردهمین محکوم به قصاص استان است که امسال با گذشت اولیای دم و پادرمیانی اعضای شورای حل اختلاف، فرصت زندگی دوباره به آن ها داده شد.