خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 16 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لاپید: اسرائیل حق اقدام علیه ایران را برای خود محفوظ می‌داند!

مهر | بین‌الملل | پنجشنبه، 22 مهر 1400 - 04:06
وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در کنفرانس خبری مشترک با همتایان آمریکایی و اماراتی خود در واشنگتن دی. سی. مدعی شد که این رژیم «حق اقدام علیه ایران را برای خود محفوظ می داند».
ايران،رژيم،خارجه،وزير،لاپيد،آنتوني،واشنگتن،جهان،دولت،تهران،ا ...

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، «یائیر لاپید» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی روز چهارشنبه در یک کنفرانس خبری مشترک که با حضور «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا و «شیخ عبدالله بن زاید آل نهیان» همتای اماراتی وی در شهر واشنگتن دی.
سی.
برگزار شد، ادعا کرد که «جهان متمدن» باید روشن کند که به ایران اجازه دسترسی به سلاح هسته‌ای داده نخواهد شد.
لاپید با تأکید بر اینکه اسرائیل «حق اقدام علیه ایران را برای خود محفوظ می داند»، مدعی شد که «من و وزیر خارجه [آنتونی] بلینکن پسرانِ بازماندگان [واقعه] هولوکاست هستیم؛ ما می‌دانیم زمان‌هایی هست که کشورها باید از نیروی نظامی برای حراست از جهان در برابر شر استفاده کنند».
این اظهارات وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در حال مطرح می‌شود که گفتگوهای غیرمستقیم میان واشنگتن و تهران برای احیای توافق هسته‌ای ۲۰۱۵ (برجام) دچار وقفه شده و دولت «جو بایدن» رئیس جمهور دموکرات آمریکا خواستار ازسرگیری گفتگوهای وین در اسرع وقت شده است.
لاپید در ادامه ادعاهای واهی خود افزود که دولت ایران چنانچه باور نکند که جهان نسبت به متوقف کردن [فعالیت‌های هسته‌ای] تهران جدی است، «به سرعت برای [دستیابی] به بمب [هسته‌ای] اقدام خواهد کرد» و اینکه «این موضوع نه تنها حق ما، بلکه مسئولیت ماست».
این در حالی است که مقامات ایران بارها اتهام تلاش برای دستیابی به هرگونه بمب هسته‌ای را رد کرده و آن را خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران می‌دانند.
از سوی دیگر، منتقدان رژیم اشغالگر اسرائیل نیز اغلب به این نکته مهم اشاره می‌کنند که این رژیم مظنون به در اختیار داشتن یک زرادخانه مخفیانه هسته‌ای است؛ رژیمی که برخلاف ایران، عضو معاهده منع گسترش تسلیحات هسته‌ای (NPT) نیست.
گفتنی است، «آنتونی بلینکن» روز چهارشنبه با ادعای حمایت دولت ایالات متحده از «مسیری دیپلماتیک» برای حل و فصل نگرانیها مربوط به برنامه هسته‌ای ایران، مدعی شد که عدم پاسخگویی تهران به درخواست‌های واشنگتن برای ازسرگیری گفتگوها به هیچ‌وجه دلگرم کننده نیست.