خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ضرورت آمایش سرزمینی آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان بر مبنای توسعه مدارس شبانه روزی

ایسنا | دانش و فناوری، استان‌ها | چهارشنبه، 21 مهر 1400 - 20:29
سرپرست وزارت آموزش و پرورش شامگاه چهارشنبه در دیدار سه جانبه با استاندار سیستان و بلوچستان و مدیرکل آموزش و پرورش استان، بر توسعه مدارس شبانه روزی با هدف پوشش تحصیلی حداکثری دانش آموزان تاکید کرد و گفت: برنامه محور بودن و نگاه بلند مسئولان به سیستان و بلوچستان جای قدردانی دارد.
بلوچستان،استان،سيستان،پرورش،آموزش،برنامه،كاظمي،اولويت،پوشش،آ ...

ایسنا/سیستان و بلوچستان سرپرست وزارت آموزش و پرورش شامگاه چهارشنبه در دیدار سه جانبه با استاندار سیستان و بلوچستان و مدیرکل آموزش و پرورش استان، بر توسعه مدارس شبانه روزی با هدف پوشش تحصیلی حداکثری دانش آموزان تاکید کرد و گفت: برنامه محور بودن و نگاه بلند مسئولان به سیستان و بلوچستان جای قدردانی دارد.
به گزارش ایسنا و به نقل آموزش و پرورش استان، علیرضا کاظمی در این دیدار اظهار کرد:خوشبختانه آموزش و پرورش در سیستان و بلوچستان در اولویت مسئولان قرار دارد و برنامه محور بودن و نگاه بلند مسئولین به شاخص‌های این استان جای قدردانی دارد.
وی با اشاره به سفر اخیر خود به جنوب سیستان و بلوچستان، تصریح کرد: به منظور اطلاع یافتن از برنامه ها و مشکلات در اولین فرصت برای سفر به سیستان و بلوچستان با نگاه کلی به همه مناطق آن برنامه ریزی خواهیم کرد.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش با اشاره به تشکیل کمیسیون ویژه پیگیری ارتقاء شاخص های آموزشی و تربیتی سیستان و بلوچستان، استمرار جلسات و برنامه های این کمیسیون را ضروری دانست و گفت: همه اقدامات باید معطوف به خود استان باشد و از ظرفیت‌های درون استانی نیز بهره گیری شود.
کاظمی تامین نیروی انسانی را یکی از مهمترین و اصلی‌ترین نیازهای آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان عنوان کرد و افزود: تمهید مقدماتی برای تامین نیروی مورد نیاز استان در شیوه ها و روشهای مختلف اقدامی ارزشمند و با استفاده از ظرفیت‌های استانی تدبیر شده است.
وی همچنین بر موضوع ارتقاء پوشش تحصیلی، ماندگاری دانش‌آموزان و شاخص نگهداشت آنان، توانمندسازی نیروی انسانی با رویکرد تقریبی در نقاط مختلف استان و تامین فضا و تجهیزات و زیر ساخت ها تاکید کرد.
کاظمی خاطر نشان کرد: ساخت اردوگاه ملی فرهنگی و تربیتی در چابهار با هدف بهره مندی دانش آموزان نقاط مختلف کشور و خود استان در اولویت است.
وی تصریح کرد: برای تکمیل تمامی پروژه‌های نیمه‌تمام دولتی، مشارکتی و خیرساز باید یک برنامه‌ چهار ساله همراه با اولویت بندی و زمانبندی به ترتیب میزان پیشرفت پروژه‌ها طراحی شود.
کاظمی بر آمایش سرزمینی آموزش و پرورش استان بر مبنای توسعه مدارس شبانه روزی با هدف پوشش حداکثری دانش آموزان و نگهداشت آنان تاکید کرد.
انتهای پیام