سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

8 هزار دادرسی الکترونیک با زندان‌های مازندران ‌برگزار شد‌

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 21 مهر 1400 - 17:13
گروه استان‌ها ـ رئیس کل دادگستری مازندران از برگزاری 8 هزار و 695 جلسه دادرسی الکترونیک با زندان در شش ماه نخست سال جاری خبر داد.
الكترونيك،استان،دادرسي،مازندران،دادگستري،ماهه

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، به نقل از روابط عمومی دادگستری مازندران، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد صادق اکبری با بیان اینکه جلسات رسیدگی الکترونیک با زندانهای استان و سایر نقاط کشور و حتی خارج از کشور با توجه به امکانات و تجهیزات زیرساختی برقرار شده، اظهار داشت: درمجموع، 6 ماهه گذشته بیش از 58 درصد دادرسی در زندان به صورت الکترونیک انجام شد.
رئیس کل دادگستری مازندران خاطرنشان کرد: دادرسی الکترونیک قضایی در راستای خدمت رسانی بهتربه مردم، تکریم مراجعان، همچنین رعایت حقوق شهروندی زندانیان،کاهش هزینه ها و سرعت بخشی انجام امورقضایی راه ‌اندازی شده است.
عالی ترین مقام قضایی استان تصریح کرد: همچنین درشش ماهه گذشته از 80 هزار و 642 جلسه رسیدگی در محاکم نیز تعداد 505 جلسه دادگاه به صورت مجازی برگزارشد وامیدواریم این روند در استان رو به رشد باشد.
انتهای پیام/ش