خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بستری ۴۶ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستانهای قم/ ۴ نفر فوت شدند

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 21 مهر 1400 - 16:18
قم- رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به پذیرش ۵۸ بیمار مشکوک به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته در اورژانس قم، گفت: ۴۶ نفر در بیمارستان های قم بستری شدند.
قم،نفر،گذشته

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی قم، محمدرضا قدیر با اشاره به پذیرش ۵۸ نفر در ۲۴ ساعت گذشته در اورژانس مراکز درمانی قم با تشخیص احتمالی و مشکوک به کرونا گفت: ۴۶ نفر از این افراد در بخش درمانی بیمارستان‌های قم بستری شده‌اند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به اینکه ۵۳ نفر از کسانی که در روزهای گذشته بستری بودند مرخص شدند، افزود: در حال حاضر ۳۰۳ نفر مشکوک به کرونا در بیمارستان‌های قم بستری هستند که حال ۸۵ نفر از آنها وخیم است.
وی ادامه داد: متأسفانه در ۲۴ ساعت گذشته ۴ بیمار در اثر کرونا در قم فوت شدند.
قدیر تعداد تست‌های گرفته شده در ۲۴ ساعت گذشته را ۵۷۰ مورد عنوان کرد و گفت: نتیجه ۱۵۵ تست در استان مثبت بوده و ۹۰۱ هزار و ۴۷۵ دوز واکسن نیز به افراد تزریق شده است.