خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۸۰ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال رزن واکسینه شده‌اند

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 21 مهر 1400 - 14:54
مدیر شبکه بهداشت شهرستان رزن از تزریق بیش از ۶۳هزار دوز واکسن علیه کووید ۱۹ در شهرستان خبر داد و گفت: ۸۰ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال واکسینه شده‌اند.
واكسيناسيون،شهرستان،كرونا،رزن،درصد

ایسنا/همدان مدیر شبکه بهداشت شهرستان رزن از تزریق بیش از ۶۳هزار دوز واکسن علیه کووید ۱۹ در شهرستان خبر داد و گفت: ۸۰ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال واکسینه شده‌اند.
مجید موانیه ئی در گفت‌وگو با ایسنا افزود: شهرستان رزن در وضعیت نارنجی قرار دارد و در صورت عدم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی وضعیت شهرستان بحرانی خواهد شد.
وی ادامه داد: از ابتدای شیوع ویروس کرونا در رزن تاکنون سه هزار و ۲۹۸ نفر به کرونا مبتلا شده و سه هزار و ۲۸ نفر بهبود یافته‌اند و در حال حاضر ۳۰ نفر بیمار مشکوک و مثبت کرونا در بیمارستان بستری هستند.
مدیر شبکه بهداشت با اشاره به واکسیناسیون کرونا گفت: شهرستان رزن رتبه دوم را در پوشش واکسیناسیون افراد بالای ۱۸ سال در استان را دارد.
موانیه ئی اضافه کرد: درصد پوشش واکسیناسیون افراد بالای ۱۸ سال تقریبا ۸۰ درصد است، همچنین درصد پوشش واکسیناسیون کل جمعیت در نوبت اول ۶۱.۳ و درصد پوشش واکسیناسیون در نوبت دوم حدود ۲۵ درصد است.
وی خاطر نشان کرد: در حال حاضر سه مرکز تجمعی واکسیناسیون در سطح شهرستان فعال است که دو مرکز در شهرستان رزن و یک مرکز در دمق بوده و علاوه بر مراکز تجمعی واکسیناسیون،۱۰ مرکز خدمات جامع سلامت نیز فعالند که این مراکز ظرفیت تزریق روزانه سه هزار دوز واکسن را دارند.
رئیس شبکه بهداشت رزن همچنین بیان کرد: تا ۲۰ مهر حدود ۴۵ هزار نفر دوز اول واکسن کرونا و ۱۸ هزار و ۱۸۵نفر دوز دوم واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند.
انتهای پیام