خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 23 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رژیم صهیونیستی نقشه احداث واحدهای مسکونی جدید در نقب و جولان را منتشر می‌کند

ایسنا | بین‌الملل | چهارشنبه، 21 مهر 1400 - 14:53
وزیر داخلی رژیم صهیونیستی اعلام کرد که به زودی نقشه‌ای را برای ایجاد شهرک‌های مسکونی جدید در نقب و جولان منتشر خواهد کرد.
جولان،مسكوني،رژيم،صهيونيستي،وزير

وزیر داخلی رژیم صهیونیستی اعلام کرد که به زودی نقشه‌ای را برای ایجاد شهرک‌های مسکونی جدید در نقب و جولان منتشر خواهد کرد.
به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری روسیا الیوم، آیلت شاکید، وزیر داخلی رژیم صهیونیستی در جلسه کمیته مالی پارلمان درباره بودجه این وزارتخانه گفت: به زودی نقشه گسترده‌ای را برای ایجاد شهرک‌های مسکونی جدید در نقب و دو شهرک جدید در جولان و گسترش روستاهای موجود منتشر خواهیم کرد.
وی گفت: همچنین بودجه بیشتری به اداره مدنی در یهودا و سامره (نام عبری کرانه باختری) برای تسریع در روند ارتقای شهرک‌های مسکونی در آنجا اختصاص می‌دهیم.
نفتالی بنت، نخست وزیر رژیم صهیونیستی اخیرا اعلام کرد که هدف دولت وی افزایش ساکنان جولان اشغالی به ۱۰۰ هزار نفر و ایجاد دو شهرک مسکونی در آنجا است.
وی گفته بود که جولان سوریه تحت حاکمیت این رژیم باقی خواهد ماند.
انتهای پیام