خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

4 قاچاقچی در عملیات ضربتی پلیس سیستان و بلوچستان دستگیر شدند

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 21 مهر 1400 - 11:54
فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان از دستگیری 4 سوداگر مرگ و کشف 476 کیلو مواد افیونی در عملیات مقتدارانه مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر سراوان خبر داد.
مواد،مخدر،مبارزه،قاچاق،پليس،كيلو،گرم،دستگاه،استان،دپوي

سردار احمد طاهری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم درزاهداناظهار داشت: جان برکفان پلیس مبارزه با مواد مخدر سراوان با پشتیبانی فنی و اطلاعاتی پلیس مبارزه با مواد مخدر استان به سرنخ‌هایی دست یافتند که نشان می‌داد اعضای یک باند حرفه‌ای قاچاق مواد افیونی با دپوی محموله مواد مخدر در یکی از مناطق این شهرستان قصد قاچاق آن به عمق کشور را دارند.
فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان افزود: تیم‌های عملیات ویژه پلیس مبارزه با مواد مخدر سراوان با گسترش چتر اطلاعاتی و پایش دقیق منطقه دپوی مواد مخدر قاچاقچیان را در ساختمانی متروکه واقع در یکی از محلات حاشیه‌ای آن شهرستان شناسایی کرده و عصر روز گذشته در قالب چند تیم عملیاتی این محل را به محاصره خود درآوردند.
وی تصریح کرد: در این عملیات جان بر کفان پلیس مبارزه با مواد مخدر در اقدامی ضربتی و غافلگیرانه 4 نفر از سوداگران مرگ را دستگیر کرده و در پاک‌سازی محل علاوه بر توقیف یک دستگاه خودروی پراید، یک دستگاه وانت تویوتا و یک دستگاه وانت نیسان قاچاقچیان، مقدار 476 کیلو و 700 گرم مواد افیونی شامل 383 کیلو و 200گرم تریاک و 70 کیلو و 500 گرم حشیش و 23 کیلوگرم شیشه کشف کردند.
سردار طاهری با اشاره به معرفی متهمان دستگیر شده به مراجع قضائی و تلاش برای دستگیری دیگر اعضای این باند قاچاق، خاطرنشان کرد: نیروی انتظامی با تمام توان در گلوگاه‌ها و ورودی‌های قاچاق مواد مخدر در سطح استان حضوری فعال دارد و در راه مبارزه با این بلای خانمانسوز از هیچ تلاشی دریغ نخواهد کرد.
انتهای پیام/392/ ت