خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیش بینی صندوق بین‌المللی پول از رشد اقتصادی چین

تسنیم | بین‌الملل | چهارشنبه، 21 مهر 1400 - 11:35
صندوق بین‌المللی پول رشد اقتصادی کشورهای مختلف از جمله چین در دو سال آینده را پیش بینی کرد که به نظر می‌رسد دومین اقتصاد برتر دنیا در شرایط خوبی به نسبت رقبا به سر می‌برد.
درصد،بيني،جولاي،صندوق،پول

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از چاینا دیلی، صندوق بین‌المللی پول پیش بینی کرد رشد اقتصادی دنیا در سال جاری 5.9 درصد و رشد اقتصادی چین نیز به 8 درصد خواهد رسید.
این پیش بینی یک دهم درسد کمتر از پیش بینی ماه جولای صندوق پول است که علت آن ادامه بهبود شرایط بین‌المللی درخلال افزایش تردید نسبت به پاندمی کروناست.
تجدید نظر نزولی پیش بینی برای سال 2021 منعکس کننده روند نزولی اقتصادهای پیشرفته است که تا حدی به دلیل اختلال در زنجیره تامین کالا و برای اقتصادهای درحال توسعه کم درآمد تا اندازه زیادی به دلیل وخیم تر شدن شرایط ناشی از کروناست.
صندوق بین‌المللی پول رشد کشور چین در 2022 را 5.6 درصد تخمین زده که یک دهم درصد پایین‌تر از پیش بینی ماه جولای صندوق پول است.
اقتصاد آمریکا نیز در سال جاری میلادی 6 درصد رشد خواهد داشت که یک درصد کمتر از پیش بینی ماه جولای است اما به دلیل حمایت گسترده سیاسی احتمالا رشد آمریکا در سال بعد به 5.2 درصد خواهد رسید که 3 دهم درصد بیشتر از پیش بینی جولای خواهد بود.
انتهای پیام/