خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاروان پرسپولیس به عربستان رفت

مشرق | ورزشی | چهارشنبه، 21 مهر 1400 - 11:18
کاروان تیم فوتبال پرسپولیس برای برگزاری دیدار با الهلال راهی عربستان شدند.
پرسپوليس،عربستان،مهرآباد،رياض،شاگردان،مصاف

به گزارش مشرق، اعضای تیم فوتبال پرسپولیس امروز برای سفر به عربستان جهت برگزاری دیدار مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا مقابل الهلال عربستان در فرودگاه مهرآباد حاضر شدند و ساعت ۱۱ با پرواز اختصاصی به ریاض رفتند.
مجید صدری، سرپرست باشگاه پرسپولیس که به دلیل برگزاری یک جلسه مالیاتی در روز شنبه هفته آینده نتوانست به این سفر برود همراه با حسین کلانی و علی عطایی(معاون باشگاه پرسپولیس) برای بدرقه این تیم در فرودگاه مهرآباد حاضر شدند.
شاگردان یحیی گل محمدی از ساعت ۲۱:۳۰ شنبه ۲۴ مهر در ورزشگاه فیصل بن فهد ریاض به مصاف شاگردان لئوناردو ژاردیم می‌روند و در صورت برتری در این بازی ۲۷ مهر در مرحله نیمه نهایی این رقابت‌ها به مصاف برنده بازی الوحده امارات و النصر عربستان خواهند رفت.