خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 23 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

113 کیلومتر از رودخانه‌های حوضه دریاچه ارومیه لایروبی شد + فیلم

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 02 اردیبهشت 1398 - 12:48
مدیر استانی ستاد احیای دریاچه ارومیه در آذربایجان غربی گفت: 113  کیلومتر از رودخانه‌های حوضه آبریز دریاچه ارومیه لایروبی شده است.
اروميه،درياچه،لايروبي،حوضه،هزينه،آب

فرهاد سرخوش در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در ارومیه، با اشاره به چگونگی لایروبی رودخانه‌ها در حوضه آب ریز دریاچه ارومیه اظهار داشت: در قالب سیاستهای تکلیفی دولت به واسطه تشکیل ستاد احیا دریاچه ارومیه و برای تسهیل ورود آب به بستر این پارک ملی از سال گذشته کار لایروبی رودخانه‌های حوضه آبریز با وسواس بیشتر در دستور کار ادارات مرتبط قرار داده شد.
وی افزود: امسال کار لایروبی تمام رودخانه‌های منتهی به دریاچه ارومیه توسط شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان غربی به صورت فوری انجام شد تا از بروز حوادث احتمالی جلوگیری شود.
سرخوش گفت: با توجه به تلاش‌های زیادی که در این امر صورت گرفت تاکنون 113 کیلومتر از رودخانه‌های حوضه آبریز دریاچه ارومیه لایروبی شده است.
مدیر استانی ستاد احیای دریاچه ارومیه در آذربایجان غربی خاطرنشان کرد: برای اجرای این پروژه 260 میلیارد تومان از اعتبارات دریاچه ارومیه هزینه شده است.
وی تصریح کرد: اگر آماده سازی این زیرساخت‌ها نبود در بارش‌هایی که در اوایل سال 98 صورت گرفت خسارات سنگینی به استان وارد می‌شد که هزینه جبران آن بسیار بالاتر از هزینه هایی بود که برای کار زیرساختی لایروبی رودخانه‌ها صورت گرفت.
انتهای پیام/ ع