خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

احیاء فرهنگ ایرانی اسلامی مهمترین دستاورد انقلاب اسلامی است

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 20 مهر 1400 - 22:59
دبیر شورای فرهنگ عمومی لرستان گفت: انقلاب اسلامی فرهنگ ایرانی اسلامی را که سالها تحت استیلای فرهنگهای بیگانه بود، دوباره احیاء کرد.
فرهنگ،كشور،عمومي،شوراي،اسلامي،جلسه،برش،استاني

ایسنا/لرستان دبیر شورای فرهنگ عمومی لرستان گفت: انقلاب اسلامی فرهنگ ایرانی اسلامی را که سالها تحت استیلای فرهنگهای بیگانه بود، دوباره احیاء کرد.
احمد حسین فتایی در یکصد و هشتمین جلسه شورای فرهنگ عمومی استان که با دو دستور کار «بررسی اقدامات انجام شده در حوزه تدوین برش استانی نقشه مهندسی فرهنگی کشور و همچنین بررسی روش های نهادینه کردن سبک زندگی ایرانی اسلامی برگزار شد ضمن قرائت دستور کارهای جلسه و پیگیری مصوبات جلسه قبلی شورا، بیان کرد: خوشبختانه با تلاش‌های صورت گرفته گام نخست تدوین برش استانی نقشه مهندسی کشور به خوبی برداشته شد و لرستان در میان یازده استان برتر کشور در این زمینه، به همراه استان فارس به عنوان استان‌های پیشرو معرفی شد.
وی افزود: اجرای این برش گام دیگری بوده که پس از رونمایی از آن در چهاردهم آبان ماه، روز بزرگداشت فرهنگ عمومی، برداشته خواهد شد و این مرحله نیازمند هم افزایی دستگاه های اجرایی استان است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان سپس با اشاره به مصوبات آخرین جلسه شورای فرهنگ عمومی کشور، اضافه کرد: بازنگری در اساسنامه شورای فرهنگ عمومی و تاکید بر هم افزایی دستگاه های اجرایی در مرحله دوم برش استانی مهمترین مصوبات این جلسه بود که در دستور کار شورای فرهنگ عمومی و شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور قرار گرفت.
وی تصریح کرد: احیاء فرهنگ ایرانی اسلامی مهمترین دستاورد انقلاب بود که نباید به چالش یا نقطه ضعفی برای نظام مبدل شود و این ممکن نمی شود مگر با هم افزایی تمامی مسئولین و مدیران استانی و کشور در راستای تقویت فرهنگ غنی ایرانی و اسلامی که در قالب نقشه مهندسی فرهنگی کشور به خوبی بدان پرداخته شده است.
انتهای پیام