سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گفت وگوی تلفنی وزیر خارجه آمریکا با اشرف غنی

فارس | بین‌الملل، بین‌الملل | دوشنبه، 02 اردیبهشت 1398 - 12:38
وزیر خارجه آمریکا در ادامه از لغو نشست بین الافغانی قطر ابراز تاسف کرد و از اشرف غنی خواست کرد تا این نشست هرچه زودتر برگزار شود.
افغانستان،آمريكا،طالبان،قطر،غني

به گزارش خبرنگار سایت افغانستان خبرگزاری فارس، «اشرف غنی» رئیس جمهور افغانستان و مایک پامپئو وزیر خارجه آمریکا تلفنی با یکدیگر گفتگو کردند.
پامپئو در این گفتگو ضمن محکومیت حملات بهاری طالبان اعلام کرد که آمریکا به طور کامل از گفت‌وگوهای صلح افغانستان حمایت خواهد کرد.
غنی و پامپئو بر روی این موضوع توافق داشتند که نشست قطر می‌توانست راه صلح را در افغانستان هموارتر کند.
وزیر خارجه آمریکا در ادامه از لغو نشست بین الافغانی قطر ابراز تاسف کرد و از اشرف غنی خواست کرد تا این نشست هرچه زودتر برگزار شود.
به گزارش فارس، نشست بین الافغانی دوحه قطر به دلیل اختلاف بین لیست دولت افغانستان و همچنین انتقاد طالبان از تعداد زیاد این لیست و حضور افراد نزدیک به دولت لغو شد.
این درحالی است که قرار است طی هفته‌های آینده ششمین دور مذاکره میان طالبان و آمریکا آغاز شود و طالبان اعلام کرده است که این نشست صرفا بروی خروج نظامیان آمریکا از افغانستان متمرکز خواهد بود.
/انتهای پیام/ ر