خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پاسخ کمیساریای انتخابات عراق به اعتراضات/ اعلام نتایج نهایی پس از بررسی اعتراضات

تسنیم | بین‌الملل | سه شنبه، 20 مهر 1400 - 20:30
کمیساریای انتخابات عراق اعلام کرد که نتایج نهایی پس از مشخص شدن نتایج بررسی اعتراضات اعلام خواهد شد.
انتخابات،نتايج،اعلام،عراق

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از المسله، کمیسریای عالی انتخابات عراق اعلام کرد که نتایج نهایی انتخابات بعد از مشخص شدن نتیجه اعتراضات اعلام خواهد شد.
«جلیل عدنان» رئیس شورای کمیساریای عالی انتخابات عراق در نشستی خبری گفت که اقدامات این کمیساریا بسیار دقیق است و نتایج اعلام شده نهایی نیست، فردا یا پس فردا بیش از 3 هزار رأی شمارش می‌شود و به نتایج اعلام شده اضافه خواهد شد.
ائتلاف‌‎های الفتح، دولة القانون، عصائب اهل‎ الحق، کتائب حزب‌الله، حزب اسلامی و حزب اتحاد میهنی کردستان نتایج انتخابات پارلمانی عراق را ساختگی خوانده و رد کرده‎ اند.
کمیساریای عالی انتخابات عراق در پاسخ به معترضان به نتایج انتخابات پارلمانی اعلام کرده که دستگاه‎های رأی‌گیری بسیار پیشرفته و دقیق هستند و امکان جابه‌جایی آرا وجود ندارد.
انتهای پیام/