سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اجازه کند شدن تولید کالای اساسی را نخواهیم داد/ خط قرمزمان تأمین مایحتاج مردم است

فارس | سیاسی | سه شنبه، 20 مهر 1400 - 17:52
وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه به دنبال بهبود تولید کالاهای اساسی هستیم و اجازه کند شدن این روند را نخواهیم داد، اعلام کرد: خط قرمز این وزارتخانه تأمین مایحتاج مردم است.
كشاورزي،جهاد،توليد،اساسي،كالاهاي،بازار،قرمز،كميسيون

وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه به دنبال بهبود تولید کالاهای اساسی هستیم و اجازه کند شدن این روند را نخواهیم داد، اعلام کرد: خط قرمز این وزارتخانه تأمین مایحتاج مردم است.
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، سیدجواد ساداتی‌نژاد وزیر جهاد کشاورزی امروز (سه‌شنبه 20 مهر) بعد از حضور در کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگوی تلویزیونی اظهار داشت: در این نشست درباره مسائل مرتبط با منابع بودجه‌ای سال 1400 وزارت جهاد کشاورزی و تخصیص‌های صورت گرفته در 6 ماهه ابتدای سال جاری مباحثی را بحث و بررسی کرده و سؤالات و نظرات نمایندگان مجلس را استماع کردیم.
وی افزود: نظرات وزارت جهاد کشاورزی در قانون برنامه هفتم توسعه را هم به اعضای کمیسیون بودجه اعلام کردیم ضمن اینکه نظر این وزارتخانه درباره بودجه سال 1401 را هم با اعضای این کمیسیون به اشتراک گذاشتیم.
ساداتی‌نژاد گفت: در حوزه کشاورزی و تأمین کالاهای اساسی که دغدغه نمایندگان مجلس بوده و مباحث مربوط به تولید هم در این نشست مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
ضمن اینکه به صراحت در این نشست اعلام کردیم که تولید کالاهای اساسی و تولید پروتئین خط قرمز وزارت جهاد کشاورزی است.
وی تصریح کرد: تولید محصولات اساسی و مایحتاج مردم در داخل کشور بایستی حفظ شده و با قدرت و قوت بهبود پیدا کند و همین موضوع خط قرمز ما است و برنامه‌ریزی کرده‌ایم و اجازه نخواهیم داد روند تولید کند شود و تلاش خواهیم کرد با استفاده از ظرفیت اتحادیه‌های مختلف و تشکل‌ها، بازار را با ساماندهی و آرامش و با کمک خود مردم مدیریت کنیم، چراکه یکی از عناصر قوی مدیریت بازار مردم هستند.
وزیر جهاد کشاورزی گفت: تجربه هفته جاری مبنی بر اعطای اختیار و استفاده از ظرفیت اتحادیه‌ها و تشکل‌ها در حوزه بازار نشان داد که می‌توانیم بازار کالاهای اساسی را مدیریت کنیم.
انتهای پیام/