خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 30 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سهم استان سمنان از جهش مسکن

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 20 مهر 1400 - 15:54
مدیرکل راه و شهرسازی استان سمنان از سهمیه حدودا 29 هزار واحدی این استان در طرح جهش مسکن خبر داد و گفت: سهم استان در سال نخست 7231 وحد است.
استان،مسكن،قانون،توليد،جهش

ایسنا/سمنان مدیرکل راه و شهرسازی استان سمنان از سهمیه حدودا 29 هزار واحدی این استان در طرح جهش مسکن خبر داد و گفت: سهم استان در سال نخست 7231 وحد است.
دهقان،مدیرکل راه و شهرسازی استان سمنان اظهار کرد: قانون جهش تولید مسکن به ما ابلاغ شده و اقدامات اولیه برای اجرایی شدن این قانون نیز در دستور کار قرار گرفته است.
وی با اشاره به سهمیه این استان در سال نخست اجرای این قانون خاطرنشان کرد: در قالب جهش تولید مسکن در استان، ساخت ۷ هزار و ۲۳۱ واحد مسکونی در سال اول برای کل استان در نظر گرفته شده است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان سمنان اضافه کرد: از این سهمیه تعداد ۴ هزار و ۷۷۴ واحد مسکونی سهمیه غرب استان سمنان در اجرای قانون ‌جهش تولید مسکن است.
دهقان افزود: طی ۴ سال، در قانون جهش تولید مسکن برای کل استان سمنان، احداث تعداد ۲۸ هزار و ۹۲۴ واحد در نظر گرفته شده است.
وی با اشاره به اراضی پیش‌بینی شده برای ساخت این واحدها گفت: ۳۰۱ هکتار زمین برای سال اول اجرای برنامه قانون جهش تولید مسکن در غرب استان مورد نیاز است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان سمنان تصریح کرد: در مجموع طی ۴ سال و برای احداث ۲۸ هزار و ۹۲۴ واحد مسکونی در کل استان، به یک هزار و ۱۵۷ هکتار زمین مورد نیاز است.
همچنین عمیدی، مدیرکل راه و شهرسازی شرق استان سمنان(شاهرود) با اشاره به ابلاغ رسمی سهمیه شرق استان در قانون جهش تولید مسکن از سوی وزاتخانه گفت: در سال اول برنامه قانون ‌جهش تولید مسکن در استان، ساخت ۲ هزار و ۴۵۶ واحد برای شرق استان در نظر گرفته شده است.
وی با بیان اینکه برای اجرا و شروع برنامه در سال اول در شرق استان، ۵۸ هکتار زمین مورد نیاز است اضافه کرد: ۱۳۸ هکتار زمین الحاقی به شهر شاهرود برای اجرای طرح قانون جهش تولید مسکن در شهر شاهرود، موجود است.
انتهای پیام