خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نمایشگاهی از هنرمندان گمنام و سرشناس

ایسنا | فرهنگی و هنری | سه شنبه، 20 مهر 1400 - 15:13
نمایشگاه گروهی «جشن نگاره» در گالری شماره یک فرهنگسرای نیاوران افتتاح خواهد شد.
نمايشگاه،نياوران،فرهنگسراي،نگاره،جشن،ساعت

نمایشگاه گروهی «جشن نگاره» در گالری شماره یک فرهنگسرای نیاوران افتتاح خواهد شد.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی فرهنگسرای نیاوران، این نمایشگاه عصر جمعه، ۲۳ مهر ماه، ساعت ۱۷ افتتاح می شود.
در این نمایشگاه ۲۵ استاد مهمان پیشکسوت از خاندان پتگر و همچنین استادان شناخته شده حضور دارند و در کنار آن، ۵۶ هنرمند در رشته‌های هنری مختلف نقاشی، نگارگری، مینیاتور، نقاشی خط، خوشنویسی، خط تذهیب، منبت، معرق، مشبک فلز و کاشی‌کاری شرکت دارند.
همچنین سبک و سوژه آثار، آزاد بوده و این خود اسبابِ همکاری هنرمندان شاخه‌های مختلف هنرهای تجسمی را در کنار هم فراهم آورده است.
هدف از برگزاری این جشن نگاره نیز در کنار هم قرار گرفتن استادان پیشکسوت و هنرمندانی است که با خلق آثارشان گمنام مانده‌اند.
نمایشگاه گروهی «جشن نگاره» از ۲۳ مهر تا ۷ آبان در گالری شماره ۱ فرهنگسرای نیاوران برپاست و علاقه‌مندان می‎توانند برای بازدید از این نمایشگاه در روزهای عادی از ساعت ۱۰ تا ۱۸ و در روزهای تعطیل از ساعت ۱۴ تا ۱۸ به فرهنگسرای نیاوران مراجعه کنند.
انتهای پیام