خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تشکل‌های دانشجویی باید تقویت شوند

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | سه شنبه، 20 مهر 1400 - 12:06
زارع چاهوکی گفت: تشکل‌های دانشجویی بستر مشارکت دانشجویان هستند و برای فعالیت در این حوزه باید تشکل‌ها تقویت و حمایت شوند.
دانشجويي،دانشگاه،فرهنگي،اعضاي

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران:
به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد علی زارع چاهوکی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران در ششمین نشست از سلسله وبینارهای هم‌اندیشی با اعضای تشکل‌های دانشجویی افزود: تشکل­‌های دانشجویی در حوزه­‌های علمی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی توانمندی­‌های متعددی دارند و به شرط اینکه از این توانمندی‌­ها دانشگاه به نحو مطلوب بهره گیرند، می‌­توانند هم در دانشگاه و هم در سطح جامعه موثر باشند.
وی همچنین در خصوص انتخابات انجمن‌های علمی دانشجویی، کانون‌های فرهنگی، سومین جشنواره فرهنگ دانشگاه تهران و معارفه نودانشجویان در دانشکده ها مطالبی را عنوان کرد و به سئوالات اعضای تشکل های دانشجویی پاسخ داد.
در ادامه این نشست دیگر اعضای تشکل‌های دانشجویی نیز نظرات، پیشنهادها و دغدغه‌های خود را مطرح کردند.
انتهای پیام/