خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 05 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

معدل امنیت در کهگیلویه و بویراحمد قابل قبول است/ کاهش وقوع جرائم با تلاش کارکنان ناجا در استان

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 20 مهر 1400 - 00:13
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: با تلاش شبانه‌ روزی نیروی انتظامی شاهد کاهش چشمگیری در جرائم هستیم.
استان،پليس،بويراحمد،كهگيلويه،استاندار،انتظامي،نيروي،امنيت،كا ...

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: با تلاش شبانه‌ روزی نیروی انتظامی شاهد کاهش چشمگیری در جرائم هستیم.
سید علی احمد زاده در بازید از محل پلیس راهنمایی و رانندگی استان به مناسبت هفته نیروی انتظامی و دیدار و گفت و گو با کارکنان این مجموعه، ضمن عرض تبریک به مناسبت هفته نیروی انتظامی، افزود: امنیت و آرامش موجود در استان مدیون تلاش بی وقفه پلیس است.
وی اظهار کرد: حضور دائمی پلیس راهور موجب اطمینان خاطر مردم و رعایت دقیق تر قوانین می شود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: با همت و تلاش جهادی نیروی انتظامی و پلیس راهور بسیاری از جرائم کاهش یافته و امیدواریم این مهم ادامه داشته باشد.
احمد زاده با تاکید بر اینکه امنیت مهم ترین کالا و محصولی است که ملت از دولت انتظار دارد، اظهار کرد: در بستر داشتن یک امنیت پایدار است که می شود به توسعه و عمران و آبادانی پرداخت و مردم با آرامش خاطر به زندگی روزمره خود بپردازند.
وی معدل امنیت در استان را خوب ارزیابی کرد و ادامه داد: پلیس راهور نقش مهمی در کاهش تصادفات دارد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد در بخش دیگری از سخنانش بر ضرورت هوشمند سازی تجهیزات پلیس و اجرای برنامه های فرهنگی تاکید و عنوان کرد: طرح همیاران پلیس یکی از موفق‌ ترین طرح‌ ها است که اجرای آن موجب کاهش تصادفات و تخلفات رانندگی می‌ شود.
سردار کیقباد مصطفایی فرمانده نیروی انتظامی استان کهگیلویه و بویراحمد نیز در این دیدار، بیان کرد: امکانات و تجهیزات فعلی در حوزه مدیریت ترافیک استان باید به روز شود.
وی تصریح کرد: پلیس برای حفظ امنیت مردم از هیچ تلاشی دریغ نمی کند.
سرهنگ جابر پیوست، معاون راهنمایی و رانندگی استان کهگیلویه و بویراحمد، نیز در این دیدار گزارشی از عملکرد این مجموعه در حضور استاندار ارائه داد.
وی با بیان اینکه تنها استان فاقد سامانه پایش تصویری هستیم، تاکید کرد: پارکینگ عمومی نداریم.
معاون راهنمایی و رانندگی استان کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر اینکه در ۴ شهرستان استان مرکز تعویض پلاک به مردم خدمات رسانی می کند، افزود: ۱۴ درصد کل تصادفات در استان کاهش یافته و تاکنون ۱۸۰۰ جلد گواهی نامه صادر شده است.
به گزارش ایسنا، سردار مصطفایی فرمانده نیروی انتظامی استان، مدیرکل حوزه استاندار و مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری، استاندار را در این بازدید همراهی کردند.
انتهای پیام