خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش نسبی دما در نوار شمالی کشور

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | دوشنبه، 19 مهر 1400 - 22:41
کارشناس هواشناسی گفت: تا روز پنجشنبه افزایش نسبی دما در نوار شمالی کشور پیش بینی می شود.
ارتفاعات،بارش،پراكنده،مركزي،روز

در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛
صادق ضیائیان کارشناس هواشناسی در گفت وگو با خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان این‌که امشب در گیلان و اردبیل بارش پراکنده و خفیف پیش‌بینی می‌شود گفت: از اواخر روز چهارشنبه و پنجشنبه در برخی نقاط شمال غرب ارتفاعات زاگرس مرکزی و ارتفاعات البرز مرکزی بارش پراکنده گاهی رعدوبرق و وزش باد پیش‌بینی می‌شود.
ضیائیان بیان کرد: روز جمعه هم شاهد بارش پراکنده و همچنین رعدوبرق و وزش باد در ارتفاعات البرز مرکزی خواهیم بود .
کارشناس هواشناسی بیان کرد: تا روز پنجشنبه افزایش نسبی دما در نوار شمالی کشور خواهیم داشت همچنین از جمعه با نفوذ جریانات شمالی کاهش نسبی دما در استان‌های ساحلی خزر و اردبیل رخ خواهد داد .
او درباره آب‌وهوای استان تهران هم گفت: آسمان تهران فردا صاف همراه با غبار صبحگاهی خواهد بود.
بیشترین دمای تهران به ۲۳ درجه و کمترین آن به ۱۲ درجه می رسد.
انتهای پیام/