خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ارسال ۳۴۵میلیون ریال کمک نقدی اصناف سمنان برای سیل زدگان لرستان

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 02 اردیبهشت 1398 - 11:33
سمنان - رئیس صنعت، معدن و تجارت استان سمنان از ارسال ۳۴۵میلیون ریال کمک نقدی و ده‌ها میلیون ریال کمک غیر نقدی از سوی اصناف، معدن‌کاران و صنایع استان به مناطق سیل زده لرستان خبر داد.
سيل،استان،زده،ارسال،اصناف،سمنان،كشور،ريال

به گزارش خبرنگار مهر، بهروز اسودی صبح دوشنبه در نشستی با اصناف استان سمنان به میزبانی صنعت، معدن و تجارت سمنان از ارسال کمک نقدی ۳۴۴ میلیون ریالی اصناف استان به سیل زدگان استان‌های غربی و جنوب غربی کشور خبر داد و بیان کرد: به همت صنایع، معادن و صنوف در سطح استان حدود ۸۰۰ میلیون ریال برنج و کالاهای اساسی، ۱۵۰ میلیون پوشاک و البسه و کفش، ۴۰۰ میلیون ریال مایع ظرف شویی و بهداشتی و ۱۵۰ میلیون ریال آب معدنی و سایر نوشیدنی‌ها به استان‌های سیل زده و آسیب دیده کمک شده است.
وی افزود: برای ترمیم، نوسازی و بازسازی مناطق سیل زده کشور نیز یک دستگاه لودر، شش دستگاه کامیون و یک دستگاه بلدوزر با هماهنگی ستاد مدیریت بحران استان سمنان به مناطق سیل زده ارسال شده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان با بیان اینکه ۲۵۰ میلیون ریال مصالح ساختمانی نیز از سوی اصناف استان به نقاط سیل زده کشور ارسال شده است، گفت: این مصالح با هدف بازسازی نقاط سیل زده ارسال شده است.
اسودی با بیان اینکه ۶۵ هزار قرص نان، هفت هزار بسته پوشک و لوازم بهداشتی، دو هزار و ۶۰۰ بسته بسته پودر دستی و ۵۰۰ جفت دستکش صنعتی توسط صنعتگران، معدن کاران و اصناف استان سمنان به نقاط آسیب دیده ارسال شده است.
وی افزود: شش تن روغن نباتی، دو تن قند و شکر، ۳۰ کارتن مایع دستشویی و ۱۲۵ کیسه آرد نیز برای کمک به مناطق سیل زده کشور از سوی اصناف سمنانی به جنوب غرب کشور ارسال شده است.