خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

معاون بانوان رئیس جمهور: به ورزشکاران از نظر معیشت و تامین زندگی رسیدگی نمی شود

فارس | ورزشی | دوشنبه، 19 مهر 1400 - 20:53
معاون بانوان و خانواده رئیس جمهور گفت: نه فقط بانوان بلکه ورزشکاران از نظر معیشت و تامین زندگی رسیدگی نمی شود.
بانوان،ورزشكاران،جمهور،رئيس،رسيدگي،زنان،معيشت،ورزش،شرايط،خزعلي

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، انسیه خزعلی معاون بانوان و خانواده رئیس جمهور در حاشیه مراسم تقدیر از زهرار نعمتی و مد‌ال‌آوران پارالمپیکی اظهار داشت: شرایط و وضعیت جسمی که این عزیزان دارند متفاوت است و به خاطر همین متفاوت بودن شان باعث شد آنها توانایی‌هایشان را بشناسند و تلاش کردند تا توانایی‌های‌شان را به نمایش بگذارند و می توانند برای سایر زنان و حتی مردان دیگر انگیزه‌بخش باشند.
روحیه و سرسختی و مداومت کاری شان که آنها داشته‌اند و عزم و اراده‌شان شاید مهم‌تر از طلایی است که به دست آوردند.
خزعلی در مورد اینکه این ورزشکاران پارالمپیکی به دنبال افتخارآفرینی و دیده شدن از سوی مسئولان هستند تا به خواسته‌هایشان رسیدگی کنند،‌ عنوان کرد: هرچه بتوانیم انجام می‌دهیم تا استعدادهای نهفته بانوان را شکوفا کنیم وزمینه برایشان فراهم کنیم حتما انجام می‌دهیم.
چه در بخش قهرمانی و چه در بخش ورزش همگانی که به سلامت همگانی مربوط می شود تمام تلاش‌مان را می‌کنیم.
معاون بانوان رئیس جمهور در مورد دستور رئیس جمهور برای محرومیت زدایی بانوان عملیاتی شود چه راهبردهای قرار است اجرا شود، عنوان کرد: در هر بخش راهبردهای خاص خودش را دارد و آسیب ها باید شناسایی شود که بخش عمده‌اش انجام شده است یک بخش، شناسایی زنان سرپرست خانوار، یک بخش زنان دارای معلولیت برای ورزش و در بخش علمی و بخشی اقتصادی است باید ببینیم در چه بخشی بحث محرومیت را مطرح می‌کنید.
باید تلاش کنیم زنان بتوانند خودشان را نشان بدهند و توانایی‌هایشان را بروز بدهند و در جامعه از شرایط یک شهروند خوب برخوردار شوند.
وی در مورد مهاجرت یک تکواندو کار و اینکه آقای رئیس جمهور دستور داده اند باید به معیشت ورزشکاران به طور جدی رسیدگی شود و به ویژه در حوزه ورزش بانوان، بیان داشت:‌ حقیقتاً آنطور که باید به معیشت نه فقط بانوان بلکه ورزشکاران از نظر معیشت و تامین زندگی رسیدگی نمی شود.
وظیفه خیلی بیشتر از این در قبال ورزشکاران داریم و به طور خاص بانوان که شرایط شاید ویژه‌تری داشته باشند.
رهبر معظم انقلاب و رئیس جمهور محترم نسبت به این مسئله حساس هستند و پیگیر این هستند که رسیدگی کامل انجام شود.
امیدوارم در قسمت بانوان راهکارهایی پیدا کنیم.
روحیه و اخلاق بلندی که اکثر ورزشکاران دارند باید تقویت شود دیدید که زهرا نعمتی در صحبت‌هایش اشاره کرد که قلبت باید پاک باشد تا تیرت به هدف بنشیند.
انتهای پیام/