خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تولید 10 برابری داروها و محصولات گیاهی/ 20 درصد داروهای تولیدشده درکشور گیاهی هستند

فارس | دانش و فناوری | دوشنبه، 19 مهر 1400 - 17:13
در چند سال اخیر میزان تولید داروها و فرآورده‌های گیاهی و سنتی دارای مجوز، 10 برابر شد. این رقم 20 درصد کل مجوزهای داروهای تولیدی کشور را شامل می‌شود.
گياهان،دارويي،فناوري،محصولات،جشنواره،علمي،توسعه،شركت،فناورانه

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در 13 سالی که از عمر شکل‌گیری آن می‌گذرد در تلاش است تا با تکیه بر نقش و رسالت ویژه‌ای که در برقراری تعاملات بین دستگاهی دارد؛ اقدامات حمایتی و هدایتی خود را برای هم‌افزایی برنامه‌ها و فعالیت‌ها توسعه دهد.
در همین راستا نیز 6 ماموریت برای حمایت از ساختار زنجیره ارزش صنعت گیاهان دارویی از مرحله مرجعیت علمی تا توسعه بازار محصولات دانش بنیان و فناورانه را در اولویت خود قرار داده است تا بازار محصولات دانش بنیان و فناورانه گسترش یابد.
نتیجه این تکاپوها منجر به ارتقای شاخص‌های ارزیابی و عملکردی در این عرصه شده و افزایش 10 برابری تولید داروها و محصولات گیاهی یکی از این شاخص‌ها است.
آمارها نشان می دهد طی 10 سال اخیر تعداد داروها و فرآورده‌های گیاهی و سنتی دارای مجوز به بیش از 5 هزار محصول رسیده است که این عدد 20 درصد کل مجوزهای داروهای تولیدی کشور را شامل می‌شود.
همچنین از دیگر شاخص‌ها می‌توان به فعالیت بیش از 700 شرکت دانش‌بنیان و خلاق اشاره کرد.
این اتفاق در جشنواره گیاهان دارویی، فرآورده‌های طبیعی و طب ایرانی به خوبی خودنمایی کرد.
یعنی تعداد شرکت‌های حاضر در جشنواره در بازه زمانی 6 ساله از 30 شرکت به بیش از 500 شرکت افزایش پیدا کرد و بیش از 5 هزار محصول توسط آنها در بخش نمایشگاهی جشنواره ارائه شد.
انتهای پیام/