حادثه رانندگی در سیستان و بلوچستان ۵ کشته و ۲۱ مجروح برجا گذاشت
مهر
|
استانها
|
دوشنبه، 19 مهر 1400 - 15:41
زاهدان - رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: حادثه رانندگی در مسیر خاش به سراوان، ۵ کشته و ۲۱ مجروح برجا گذاشت.

فریبرز راشدی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: ظهر امروز بر اثر واژگونی یک دستگاه خودروی وانت تویوتا حامل اتباع غیرمجاز در محور خاش به سراوان، متأسفانه ۵ نفر کشته و ۲۱ نفر مجروح شدند.
وی با اشاره به اینکه پس از این حادثه بلافاصله آمبولانسهای اورژانس به محل اعزام شد، افزود: مجروحان این حادثه توسط ۶ دستگاه آمبولانس به بیمارستان «امام خمینی (ره)» شهرستان خاش منتقل شدند.
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ادامه داد: صبح امروز نیز یک وانت تویوتا حامل اتباع غیرمجاز در مسیر خاش به سراوان به دلیل سرعت زیاد واژگون شد که در آن حادثه نیز ۲۸ نفر مجروح و ۶ کشته شدند.