خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۲.۶ میلیون تردد در جاده‌های استان سمنان رقم خورد

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 19 مهر 1400 - 13:07
سمنان- مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان سمنان گفت: دو میلیون و ۶۴۰ هزار تردد در محورهای مواصلاتی استان طی تعطیلات دوازدهم تا هفدهم مهرماه ۹۹ ثبت شده است.
تردد،تعطيلات،مهرماه،استان،سمنان

به گزارش خبرنگار مهر، احسان منصور کیایی پیش از ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران به میزبانی اداره کل راهداری سمنان با بیان اینکه در تعطیلات دوازدهم تا هفدهم مهرماه ۱۴۰۰ مجموعاً دو میلیون و ۶۴۰ هزار و ۵۰۰ تردد در محورهای مواصلاتی استان سمنان ثبت شده است، بیان کرد: این میزان خودرو به وسیله دوربین‌های تردد شمار در مبادی ورودی و خروجی و جاده‌های استان شمارش شده است.
وی با بیان اینکه سهم وسایل نقلیه سنگین از کل تردد تعطیلات ایام پایانی ماه صفر ۱۵ درصد بوده است، افزود: مجموع تردد در محورهای ورودی استان ۳۱۴ هزار و ۳۵۰ خودرو بوده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان سمنان با بیان اینکه روز جمعه گذشته، بیشترین میزان تردد با ۷۳۷ هزار و ۱۶۱ خودرو رقم خورده است، گفت: در تعطیلات ماه صفر پرترددترین محور، جاده شریف آباد- ایوانکی بوده است.
منصور کیایی با بیان اینکه متوسط تردد روزانه در ایام تعطیلات نسبت به تردد روزانه ده روز اول مهرماه ۳۱.۸ درصد افزایش داشته است، بیان کرد: بیشترین تغییرات متوسط تردد روزانه نسبت به ۱۰ روز اول مهرماه ۱۴۰۰ متعلق به جمعه شانزدهم مهرماه با ۹۱.۴ درصد افزایش بوده است.