خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 05 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکسن ایرانی آنفلوانزا تا آخر هفته وارد داروخانه ها می شود

مهر | سلامت و پزشکی | دوشنبه، 19 مهر 1400 - 12:47
مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو، از فروش واکسن ایرانی آنفلوانزا از اواخر هفته در داروخانه‌ها خبر داد.
واكسن،وارداتي،توليد،داخل

به گزارش خبرگزاری مهر، سید حیدر محمدی گفت: واکسن آنفلوانزا امسال دو تأمین کننده خارجی داشته است که وارد بازار شده و توزیع شده است.
دو تولید کننده داخلی هم داریم که واکسن‌های آنها تا آخر هفته جاری وارد بازار می‌شود و مردم می‌توانند واکسن را از داروخانه تهیه کنند.
وی با اشاره به اینکه نوع تولید داخل و وارداتی با یکدیگر تفاوتی ندارند، تاکید کرد: چون استانداردهای ما برای تولید داخل و وارداتی در یک سطح است، قطعاً نمونه‌های تولید داخل هم نسبت به نمونه خارجی نقصانی ندارد و ما این اطمینان را می‌دهیم که واکسن آنفلوآنزای داخلی از نظر اثربخشی همان اثربخشی نمونه وارداتی را داشته باشد.
محمدی تاکید کرد: قیمت واکسن آنفلوآنزای وارداتی که با ارز نیمایی تأمین شده است ۱۷۰ هزار تومان است که بخشی از آن را معاونت بهداشت وزارت بهداشت برای گروه‌های پر ریسک به شکل رایگان توزیع می‌کنند و نوع داخلی واکسن نیز هنوز قیمتش ابلاغ نشده است اما قطعاً قیمت پایین‌تری خواهد داشت‌.