خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خوشه های شغلی در دانشگاه علمی و کاربردی ایجاد می شود

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 02 اردیبهشت 1398 - 10:59
ساری - مشاور امور علمی رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی کشور، ایجاد خوشه‌های شغلی و تامین محیط کارگاه را از سیاست‌های جدید دانشگاه یاد کرد.
علمي،دانشگاه،كاربردي،رئيس،اخوان،مازندران،مهارت،دانشجويان،برن ...

به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلی اخوان صبح دوشنبه در مراسم تودیع و معارفه رئیس دانشگاه علمی و کاربردی مازندران با بیان اینکه دانشگاه مازندران با بیش از ۲۰ سال سابقه و چاپ ۱۱۰ مقاله، داشتن ۴۰ دانشجوی کارشناسی ارشد در حوزه علمی پیشگام است گفت: خوشبختانه تاکنون برنامه‌های خوبی در دانشگاه مازندران در حوزه نظام مندکردن، برنامه ریزی و ساماندهی صورت گرفته است.
وی با تقدیر از تلاش‌های رئیس قبلی دانشگاه مازندران گفت: رئیس جدید دانشگاه نیز ۴۰ سابقه دانشگاهی دارد و ۳۰ سال عضو هیئت علمی دانشگاه‌ها بوده است و سوابق علمی متعددی دارد.
اخوان با تاکید بر مهارت آموزی و نقش اشتغال در افزایش ابتکار و ابداع گفت: در مقابل اشتغال، بیکاری ریشه بسیاری از پیامدها بوده و تبعات سیاسی و اجتماعی ناگواری دارد و مهمترین چالش کشور در حال حاضر بیکاری است.
وی با بیان اینکه افراد دارای مهارت در کسب شغل نسبت به دیگران برتری دارند از دانشگاه علمی و کاربری به عنوان رکن مهارت آموزی و جایگزینی فرهنگ مهارت گرایی با مدرک گرایی یاد کرد و گفت: کیفی بخشی به دوره‌ها و رشته‌ها با سیاست مأموریت گرا نبودن مراکز اساس دانشگاه علمی و کاربردی است.
اخوان یادآور شد: ایجاد خوشه‌های شغلی و حرکت دادن به فعالیت مراکز در این راستا، کیفیت بخشی به آموزش‌های علمی، تأمین محیط کارگاه از جمله سیاست‌های جدید دانشگاه علمی و کاربری است.
مشاور رئیس دانشگاه علمی و کاربردی کشور با اظهار اینکه طبق قانون برنامه ششم توسعه باید تعداد دانش آموزان کاردانش و فنی و حرفه‌ای به ۵۰ درصد رشد یابد گفت: به طور متوسط در سطح کشور ۳۸ درصد هدایت تحصیلی مربوط به شاخه کارو دانش و فنی و حرفه‌ای است.
وی افزود: همچنین در آموزش عالی نیز باید شمار دانشجویان بخش مهارتی افزایش یابد و این درحالی ۳۰ درصد دانشجویان تا ۱۴۰۰ باید دانشجوی مهارتی باشد و ۷۰۰ هزار نفر از دانشجویان سهم دانشگاه علمی و کاربردی خواهد بود.
اخوان یادآور شد: در انتهای برنامه ششم توسعه دانشگاه علمی و کاربردی باید ۷۰۰ هزار دانشجو داشته باشد درحالی که امروز شمار دانشجویان ۳۵۰ هزار نفر است و برای رسیدن به هدف باید برنامه ریزی داشته باشیم.
در این مراسم با تقدیر از تلاش‌های جعفری رئیس سابق دانشگاه جامع علمی و کاربردی، شیخ الاسلامی به عنوان رئیس جدید معرفی و منصوب شد.