خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بسته تخصصی بهره وری صنایع غذایی ارائه می شود

مهر | دانش و فناوری | دوشنبه، 19 مهر 1400 - 12:12
موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی همزمان با ۱۶ اکتبر (۲۴ مهر ماه) «روز جهانی غذا» و «هفته غذا در کشور»، بسته تخصصی بهره وری صنایع غذایی را ارائه می کند.
غذايي،صنايع،تخصصي،موسسه،پژوهشي،بسته،پژوهش،علوم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، دکتر قدیر رجب زاده رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی درباره بسته تخصصی بهره وری صنایع غذایی گفت: خدمات ارائه شده در این بسته تخصصی شامل آزمایشگاهی، فنی و تخصصی، واگذاری دانش فنی، مشاوره ،تحقیق و توسعه، ثبت اختراع و حفاظت از مالکیت معنوی و آموزش های تخصصی پرسنل و نیروی انسانی شاغل در صنایع غذایی می شود.
وی به شعار سازمان جهانی فائو در روز جهانی غذا اشاره کرد و گفت: شعار سال ۲۰۲۱ سازمان جهانی فائو « اقدامات ما آینده ما را می سازد؛ تولید بهتر، تغذیه بهتر، محیط زیست و زندگی بهتر» است که بر اهمیت پژوهش برای داشتن فردایی بهتر اشاره دارد.
رجب زاده ادامه داد: موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با توجه به رسالت های ملی و فرا ملی خود در این عرصه ضمن حمایت های همه جانبه از صنایع غذایی فعال در کشور، تمام تلاش خود را برای انجام پژوهش های کاربردی و فناورانه با تاکید بر ارتقای ارزش افزوده، امنیت و ایمنی محصولات غذایی، ارائه خدمات علمی - تخصصی به مراکز صنعتی و ایفای نقش موثر در سیاست های ملی انجام داده است.
وی از ارائه بسته تخصصی بهره وری صنایع غذایی در هفته غذا به عنوان یکی از اقدامات این موسسه برای ترویج پژوهش و نوآوری در صنعت غذای کشور یاد کرد.