خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 12 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«شب چره» در رادیو قزوین

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 19 مهر 1400 - 11:28
قزوین- مدیر روابط عمومی صدا و سیمای مرکز قزوین گفت: رادیو قزوین مجله شبانگاهی «شب چره» را همراه شنوندگان ورق می‌زند.
معرفي،برنامه،استان،چره،شبانگاهي،گپ،قزوين

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی صدا و سیمای مرکز قزوین علی رحیمی در توضیح برنامه مجله شبانگاهی «شب چره» اظهار کرد: این برنامه با هدف آگاهی بخشی به مردم در خصوص رویدادهای مختلف استان از شبکه استانی صدای مرکز قزوین پخش می‌شود.
مدیر روابط عمومی صدا و سیمای مرکز قزوین گفت: این برنامه رادیویی شامل بخش‌های مختلفی همچون «چهارسوی فرهنگ»، «گپ شبانگاهی»، «معرفی کتاب» و … است.
وی ادامه داد: در بخش «معرفی کتاب» هر هفته چند عنوان کتاب جدید در حوزه نشر به مخاطبان معرفی می‌شود؛ «چهارسوی فرهنگ» معرفی و بازخوانی آثار ادبای استان، برقراری ارتباط با هنرمندان و ادبای استان «گپ شبانه» گپ شبانگاهی با هنرمندان، ورزشکاران و صحبت خودمانی با اقشار مختلف متناسب با تقویم روز می‌باشد.
این مسئول اذعان کرد: از دیگر بخش‌های برنامه رادیویی «شب چره» برقراری ارتباط با گزارشگران رادیوهای استانی است که در هر قسمت از برنامه با یک استان ارتباط گرفته می‌شود تا جاذبه‌ها و ویژگی‌های خود را به مخاطبان قزوینی معرفی کنند.
رحیمی در خاتمه گفت: «شب چره» به تهیه کنندگی ابراهیم طاهری کیا و مرتضی نوری زاده از شنبه تا پنجشنبه به مدت ۱۶۵ دقیقه از ساعت ۲۱:۱۵ تا ۲۴ تقدیم شنوندگان می‌شود.