خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مربی تیم فوتبال پرسپولیس، آبی پوش شد/ تمرینات اختصاصی یک مهاجم

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | یکشنبه، 18 مهر 1400 - 18:59
تمرین امروز تیم ملی فوتبال ایران با حضور اصحاب رسانه برگزار شد.
تمرين،ملي،تيم،فوتبال،ورزشگاه،بازيكنان،آزادي

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، تمرین امروز تیم ملی فوتبال ایران پیش از بازی با کره جنوبی در ورزشگاه آزادی برگزار شد.
پیش از شروع تمرین بازیکنان و کادر فنی با ۲ دستگاه اتوبوس وارد ورزشگاه آزادی شدند.
۲ خبرنگار و عکاس کشور کره جنوبی در ورزشگاه آزادی حاضر شده و به تهیه گزارش از تمرین تیم ملی فوتبال کشورمان پرداختند.
کاوه رضایی، مهاجم تیم ملی فوتبال کشورمان امروز به صورت اختصاصی در گوشه‌ای از زمین تمرین کرد.
پیش از شروع تمرین دراگان اسکوچیچ برای دقایقی با بازیکنان تیم ملی صحبت کرد و سپس آن‌ها را در اختیار مربی بدنساز قرار داد.
بازیکنان تیم ملی زیر نظر اصغر قربان‌علیپور به گرم کردن بدن‌های خود پرداخته و کار بدنی خود را زیر نظر این مربی انجام دادند.
بازیکنان تیم ملی سپس به آقا وسط پرداختند.
نکته جالب این که رنگ لباس کریم باقری متفاوت بود و خلاف همکارانش لباس آبی‌رنگ پوشیده بود و بقیه اعضای کادر فنی با لباس قرمز رنگ مشغول نظارت بر عملکرد سایر ملی‌پوشان بودند.
ناظر کنفدراسیون فوتبال آسیا در حاشیه تمرین امروز تاکید داشت که خبرنگاران بیش از ۱۵ دقیقه در محل تمرین حضور نداشته باشند.
تیم ملی فوتبال کشورمان فردا آخرین تمرین خود را پیش از دیدار با کره جنوبی در ورزشگاه آزادی برگزار خواهد کرد.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/