سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تمام تلاش خود را برای رضایت مردم یزد به کار خواهم گرفت

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 18 مهر 1400 - 15:59
یزد- استاندار یزد گفت: این دولت محکوم به موفقیت است و تمام تلاش خود را برای رضایت مردم به کار خواهم گرفت.
استان،ائمه،جمعه،مسئولان،مشكلات،فرهنگي،توجه

به گزارش خبرنگار مهر، مهران فاطمی ظهر یکشنبه در دیدار با ائمه جمعه استان یزد اظهار داشت: برای بررسی مشکلات شهرستان ها و تکمیل پروژه ها، به صورت مستمر به شهرستان های استان سفر کرده و از نزدیک در جریان مشکلات مردم قرار خواهیم گرفت.
فاطمی تصریح کرد: این دولت محکوم به موفقیت است و مردم به این دولت و مسئولان برای رفع مشکلات امید بسته اند و تمام تلاش خود را انجام خواهیم داد تا رضایت خداوند متعال و مردم استان را جلب نمائیم.
ائمه جمعه استان یزد نیز در این دیدار ضمن تبریک به استاندار جدید به بیان دیدگاه ها و نظرات خود در موضوعات فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی استان پرداختند و آمادگی مجدد خود را برای همکاری با مسئولان استان اعلام کردند.
توجه به تحصیل، اشتغال، ازدواج و مسکن جوانان، توجه به گردشگری استان و تهیه پیوست فرهنگی برای آن، توجه به شایسته سالاری در عزل و نصب ها، هماهنگی و همکاری بیشتر نهادها و سازمان های فرهنگی استان با هم، کار و تلاش مضاعف مسئولان و برگرداندن امید به جامعه، حمایت از تولیدات با کیفیت داخلی از مهمترین مباحث مطرح شده توسط ائمه جمعه استان در نشست با استاندار بود.