خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جابه جایی سالانه ۵۰۰ کالا توسط سیستم حمل و نقل عمومی

مهر | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 18 مهر 1400 - 11:53
رئیس پلیس راهور ناجا با بیان اینکه ۹۹ درصد مسافر از طریق ناوگان حمل و نقل جابه جا می‌شوند گفت: سالانه ۵۰۰ کالا توسط این سیستم به مقصد می رسند.
حمل،نقل،امانت،ترافيكي،تخلف،رانندگان

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ هادی امیدوار، رئیس پلیس راه راهور ناجا صبح امروز در آیین تجلیل از نمونه‌های ترافیکی و رانندگان بدون تخلف گفت: در ابتدا باید به این نکته اشاره کرد که در حوزه حمل و نقل درون شهرها؛ تمامی جابه جایی ها به عهده سیستم حمل و نقل است و تردد بدون این سیستم امکان پذیر نیست.
رئیس پلیس راه راهور ناجا افزود: در حال حاضر بیش از ۹۵ درصد کالا و ۹۹ درصد از مسافران از طریق ناوگان حمل و نقل عمومی و مسافربری جابه جا می شوند.
وی بیان کرد: در حال حاضر کشور ما در مقایسه با کشو های آسیایی و بعضاً با برخی کشورهای اروپایی در حوزه حمل و نقل بسیار موفق عمل کرده است.
امیدوار عنوان کرد: یکی از موضوعاتی که دین ما به آن تاکید دارد بحث امانت داری است و امروز می‌توان با اطمینان گفت سیستم حمل و نقل ما در زمینه امانت داری بسیار سرآمد است.
وی خاطرنشان کرد: سالانه بیش از ۵۰۰ میلیون کالا به صورت امانت به حوزه حمل و نقل سپرده می شود و به سلامت به مقصد می رسد.
در پایان این مراسم از رانندگان بدون تخلف با عنوان نمونه‌های ترافیکی که از میان ۶۰۰ هزار نیروی مشغول به کار در ناوگان حمل و نقل عمومی انتخاب شده و همچنین رانندگان با انضباط ترافیکی، عدم تصادفات و تخلف تجلیل شد.