۱۴ محکوم مالی از زندانهای یزد آزاد شدند
یزد- رئیس کل دادگستری استان یزد با اشاره به اجرای موفق پویش «قدم قدم تا آزادی» گفت: با اجرای این پویش، ۱۴ محکوم مالی از در ماه صفر از زندانهای یزد آزاد شدند.

غلامعلی دهشیری در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اتفاقات خوبی که طی دو سال اخیر در ماههای محرم و صفر در راستای آزادسازی زندانیان جرائم مالی غیرعمد در استان رخ داده است، اظهار داشت: اجرای پویشهای مختلف همچنین مشارکت هیئتهای مذهبی و بانیان روضه و خیران استان، توانسته تعداد زیادی از زندانیان جرائم مالی غیرعمد را از بند برهاند.
وی، تلاشهای اعضای کمیته صلح و سازش ستاد دیه استان یزد را نیز تحسین برانگیز دانست و گفت: در ماه صفر، پیش «قدم قدم تا آزادی» در یزد به راه افتاد و ضمن جمع آوری کمکهای خیران، اعضای کمیته صلح و سازش نیز اقدام به رایزنی برای جلب رضایت شاکیان و اصلاح ذات البین کردند.
دهشیری ادامه داد: بر این اساس، دو مددجو با انجام مشاوره و اصلاح ذات البین و ۱۲ مددجو نیز با کمکهای خیران و تسهیلات بانکی از زندانهای استان آزاد شدند.
رئیس کل دادگستری استان یزد یادآور شد: ۹ نفر از این زندانیان، محکوم مالی، دو نفر محکوم مهریه، دو نفر محکوم دیه حادثه کار و یک نفر محکوم پرداخت نفقه بوده اند.
وی، مجموع بدهی این مددجویان را ۳۰ میلیارد و ۸۲۶ میلیون ریال اعلام کرد و افزود: ۲۲ میلیارد و ۵۲۸ میلیون ریال از این میزان، توسط اعضای کمیته صلح و سازش ستاد دیه استان از شکات گذشت رضایتمندانه اخذ شد و بقیه مبلغ نیز از منابعی نظیر کمکهای خیران و نیکوکاران نوعدوست و تسهیلات بانکهای عامل تامین و زمینه آزادی ۱۴ نفر فراهم شد.
دهشیری، اجرای پویش «هر هیئت آزادی یک زندانی» در ماه محرم را نیز بسیار اثرگذار دانست و گفت: با جذب مبلغ ۵ میلیارد و ۵۶۶ میلیون ریال، زمینه آزادی ۱۳ محکوم مالی فراهم شد.