خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اتحادیه علمای مسلمان حمله تروریستی به مسجد «قندوز» را محکوم کرد

تسنیم | بین‌الملل | یکشنبه، 18 مهر 1400 - 05:12
اتحادیه جهانی علمای مسلمان به حمله تروریستی به مسجد شیعیان «قندوز» افغانستان واکنش نشان داد وآن را اقدامی «جنایتکارانه» خواند.
شيعيان،تروريستي،قندوز،علماي،مسجد،مسلمان

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، اتحادیه جهانی علمای مسلمان دیروز با صدور بیانیه‌ای انفجار تروریستی مسجد شیعیان قندوز واقع در شمال افغانستان را محکوم کرد.
در این بیانیه آمده است: «اتحادیه جهانی علمای مسلمان جامعه بین‌المللی را به همکاری سازنده برای رسیدن به صلح و جلوگیری از نژادپرستی، اسلام‌هراسی و دشمنی با دیگر ادیان دعوت می‌کند».
به گزارش آناتولی، این بیانیه افزود: «اتحادیه جهانی علمای مسلمان هرگونه اقدام تروریستی در هر مکان و تحت هر پوششی را محکوم می‎کند؛ چراکه تروریسم هیچ دین و مسلکی ندارد و هیچ فرقی بین سنی‌ها و شیعیان و یا اماکن مقدس اسلام و دیگر ادیان وجود ندارد».
این انفجار روز جمعه در حین برگزاری نماز جمعه شیعیان در مسجد سیدآباد واقع در منطقه «بندرخان» شهر قندوز به وقوع پیوست.
رسانه‎های افغان گزارش دادند که در این حمله تروریستی نزدیک به 100 نفر شهید شده و 200 نفر دیگر زخمی شدند.
گروه تروریستی داعش مسئولیت حمله به مسجد شیعیان در منطقه «سیدآباد» ولایت قندوز افغانستان را به‌عهده گرفت.
انتهای پیام