خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 19 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مرکل وارد فلسطین اشغالی شد

مشرق | بین‌الملل | یکشنبه، 18 مهر 1400 - 01:59
صدراعظم آلمان ساعتی قبل وارد فلسطین اشغالی شد و قرار است برای آخرین بار به عنوان صدراعظم آلمان، با مقامات صهیونیستی دیدار و گفت‌وگو کند.
مرکل وارد فلسطین اشغالی شد

به گزارش مشرق، «آنگلا مرکل» صدراعظم آلمان ساعتی قبل وارد فلسطین اشغالی شد.
به گزارش یو نیوز، وی قرار است در سفر خداحافظی، برای آخرین بار به عنوان صدراعظم آلمان با مقامات رژیم صهیونیستی دیدار کند.
مرکل همزمان با آغاز جنگ ۱۱ روزه غزه در اقدامی یکجانبه در گفتگوی تلفنی با «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی حملات موشکی از نوار غزه را که برای دفاع از مردم مظلوم این منطقه صورت گرفت، به شدت محکوم کرده و با این رژیم اشغالگر اعلام همبستگی کرده و بر حق اسرائیل برای دفاع از خود تاکید کرد.
آنگلا مرکل قرار است حداکثر تا پایان سال جاری با انتقال قدرت به دولت جانشین خود، کاخ صدراعظمی آلمان در برلین را ترک کند.