خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز تزریق دوز سوم واکسن کرونا در استان مرکزی

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 17 مهر 1400 - 13:32
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: طی هفته جاری تزریق دوز سوم ویژه کادر بهداشت و درمان در استان مرکزی آغاز می شود.
تزريق،دوز،واكسن،كادر،درمان،بهداشت

ایسنا/مرکزی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: طی هفته جاری تزریق دوز سوم ویژه کادر بهداشت و درمان در استان مرکزی آغاز می شود.
دکتر علی علیمحمدی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه از هفته جاری تزریق دوز سوم واکسن کرونا در استان مرکزی آغاز می شود، اظهار کرد: در گام نخست، کادر بهداشت و درمان و احتمالا بیماران دارای ضعف ایمنی مانند بیماران سرطانی دوز سوم را دریافت می کنند.
وی تصریح کرد: کادر بهداشت و درمان که شش ماه از تزریق واکسن دوز دوم آنها گذشته باشد و همچنین سطح آنتی بادی آنها پایین تر از حد انتظار باشد مشمول دریافت دوز سوم می شوند.
علیمحمدی اضافه کرد: بسته به اینکه در نوبت اول و دوم فرد چه واکسنی را دریافت کرده است، دوز سوم تزریق می شود.
وی در خصوص عدم تزریق واکسن از سوی برخی از پرسنل دانشگاه علوم پزشکی و کادر بهداشت و درمان بیان کرد: با توجه به اینکه تعدادی از پرسنل هنوز واکسینه نشده اند پیگیری لازم صورت گرفته است و طی ابلاغیه ای مقرر شد که افراد در اسرع وقت اقدام به تزریق واکسن کنند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک اضافه کرد: ۱۰ روز به افراد واکسینه نشده مهلت داده شد که سه روز دیگر فرصت برای تزریق دارند، اگر افراد در زمان مقرر اقدام به تزریق نکنند، قطعا شدت عمل و اجبار را لحاظ خواهیم کرد.
انتهای پیام